Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Adapazarından Selamlar

REKLAM ALANI
    Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Herkese merhaba;
    Forumu ara ara uzaktan takip eden biriydim.
    Kayıt olmak ve merhaba demek bugüne nasip oldu.
    Çocukluğum Jawa üzerinde geçti. 5 sene önce 125 cc kenbo almıştım.
    Bu ay kenboyu ağlayarak uğurladım. sonra kesemin yettiği Kanuni 200den aldım
    Forumlardaki kötülemelere kulak asmadan kutuma gittim :D, Pişman değilim.
    Yarış önemli değil. Önemli olan sürmek dedim. 3. gün ve hiç bir sorunum yok.
    İnşallah da hiç bir sorunla karşılaşmam. CBR 125 düşünmüştüm ama 6,000 bana sarsıcı geldi. Bisiklette olsa iki tekerde mutluyum :D

Adapazarında bir firmada kendini korumaktan aciz Özel güvenlik görevlisi olarak çalışmaktayım. Şuana kadar dayak yemedim. Duyduğuma göre saflara bir şey olmuyormuş. Birde dövmesinler diye gözlük takıyorum. Hepsi bu kadar. Gün geçtikçe kaynaşır, kapışırz inşallah :D

Herkese hayırlı Akşamlar.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    hoşgeldin aramıza..maksat dövmek olmasada asıl önemli olan dayak yememek bence...bankanın koruma görevlisinin soygunculara yaptığından sonra ona yapılanları duymuşsundur..bence ne dayak at ne de dayak ye..en güzeli bu!!
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosikleti
    gt250comet
    hoşgeldiniz, harika bi giriş olmuş
    bende adapazarındayım, görüşmek üzre ;) http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...let-grubu.html burayada bekleriz.. iyi forumlar

Bozkurt74 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2007 model kara YBR
    Ve Aleyküm Selam Tolga Can.Aramıza hoş geldin.Güzel paylaşımlarda bulunmanı dilerim.
    Ben Bartın'da oturuyorum ama çok yakında Sapanca'ya taşınacağım.
    Buluşmak ve görüşmek dileklerimle,hoşça kal.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Hoşbulduk.
    Kaynaşma ve gezi organizasyonlarına bir aksilik olmazsa katılmak isterim.
    Bu arada kavga bana ters, çok sempatik adamımdır. Kavgaya niyetli kişiye bana bulaşma elinde kalırım. Mahkemede sürüm sürüm süründürürüm diyorum.
    Hemen olay yerini terk ediyor
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    hoşgeldin sayın toprağam ve meslektaşım
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Hoşbulduk F54;
    Toprak, Meslektaş derken akraba çıkmayalım :D

hoşgeldin...

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Tolga abi hoşgeldin,motosikletin yanında deniz sevdası var mıydı sende?

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    hoşbulduk.

Alıntı kadango adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tolga abi hoşgeldin,motosikletin yanında deniz sevdası var mıydı sende?
    Olmaz mı Kadango, Karadeniz Avcısı

Motosikleti
    2007 model kara YBR
    ''Bu arada kavga bana ters, çok sempatik adamımdır. Kavgaya niyetli kişiye bana bulaşma elinde kalırım. Mahkemede sürüm sürüm süründürürüm diyorum''
    Tolga bey bu cümlenizi anlayabilmiş değilim,benim jeton biraz geç düşer de!Sapancalı oluşumuzdan mı dediniz yoksa ortaya atılmış hoş bir espri mi?Ben insanları seven ve gerekene gerektiği kadar saygı duymayı bilen birisiyim (Yani ben kendimi öyle zannediyorum en azından).Tanışmak ve görüşmek dileklerimle.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı Bozkurt74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ''Bu arada kavga bana ters, çok sempatik adamımdır. Kavgaya niyetli kişiye bana bulaşma elinde kalırım. Mahkemede sürüm sürüm süründürürüm diyorum''
    Tolga bey bu cümlenizi anlayabilmiş değilim,benim jeton biraz geç düşer de!Sapancalı oluşumuzdan mı dediniz yoksa ortaya atılmış hoş bir espri mi?Ben insanları seven ve gerekene gerektiği kadar saygı duymayı bilen birisiyim (Yani ben kendimi öyle zannediyorum en azından).Tanışmak ve görüşmek dileklerimle.
    Ben bu sözü sametagir nickli kişiye söyledim.
    Siz yanlış anlamışsınız. Zaten bu sözlerimin arasında kimseye sert bir çıkış yok
    Eleştiride yok, sadece espiri var. Tanışırsak sizde kötü niyetli birisi olmadığımı anlarsınız. Bende kişileri seven, saygı duyan, espiri gücü hayal gücü ile yoğrulmuş biriyim. İnşallah tanışmak nasip olur. Gezer, Tozar, Eğleniriz.
    Saygılar.

Motosikleti
    Allah Allah...neresi garip bunun şimdi...ben Tolgaya espri li bişey söyledim..o da aynı şekilde espriyle cevap verdi...
    aslında mesele dayak yemek değil yeğen!!! asıl mesele doyduğunda dayak yemeyi bırakabilmektir diyecektim ( ramiz dayı hesabı)

kadango - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer 8 - MT-07
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşbulduk.

Olmaz mı Kadango, Karadeniz Avcısı
    Hmm,hemen kısa bir tur yapmıştım nette acaba bu benim tanıdığım Togla abi mi diye,en son emin olmak için teyit ettireyim dedim.Bu sene eğitim dolayısıyla Kocaeli taraflarına gelecek gibiyim,umarım tanışıp dalışa gitme fırsatımız olur.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Allah Allah...neresi garip bunun şimdi...ben Tolgaya espri li bişey söyledim..o da aynı şekilde espriyle cevap verdi...
    aslında mesele dayak yemek değil yeğen!!! asıl mesele doyduğunda dayak yemeyi bırakabilmektir diyecektim ( ramiz dayı hesabı)
    Yanlış anlaşılmalar olabilir ramis dayı, içelim güzelleşelim.
    Hayat sürünce güzel, Sürünce tatlı güzel, Scoter, Racer, Bir Cross sevin yeter.

Alıntı kadango adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hmm,hemen kısa bir tur yapmıştım nette acaba bu benim tanıdığım Togla abi mi diye,en son emin olmak için teyit ettireyim dedim.Bu sene eğitim dolayısıyla Kocaeli taraflarına gelecek gibiyim,umarım tanışıp dalışa gitme fırsatımız olur.
    Dostum ben dalış malzemelerini sattım. Geri kalanlarını da hayır işinde elden çıkarmıştım. Bi ara RC helikopterlere sardım. Denizi unuttum. Zaten bizim buralarda balık yok. Arabayı satıp motor alınca da dalış hayal oldu gitti.
    İnşallah karşılaşırız. Birlikte dalmasak da en azından ben balıkları temizler, mangalı yakar. Evin erkeği gelene kadar sofrayı hazırlamış olurum. :D

Motosikleti
    ev de mi beklersin??? o kadar balığı ve mangalı evde düşünmüyorsunuz sanırım.hemde bensizzzzz....
    balık dedinmi yatıya kalırım yahu!!!

Motosikleti
    2007 model kara YBR
    Tamam Tolgacım eyvallah.Ben başta da demiştim biraz geç jeton düşüyor diye .Kusura bakma ,ihtiyarlık işte.
    Sametçiğim,sen de biraz daha sakin ol dostum.Ben hemşerime bir şey sormuştum,sadece o kadar.Yani Tolga ile aramızda geçen bir konuydu bu ,senin alınganlık göstermene gerek yoktu.
    Hepinizi çok seviyorum,esenlikler dilerim .

Motosikleti
    alınganlık ..derken??!!??!! alınganlık gösterebilecek bi ifade bulamadım ama
    sonraki mesajıma yorabilirsiniz..balıkla ilgili olana
    (bu arada hemşehri olmasakta yakınız.bozüyüklüyüm)

Motosikleti
    2007 model kara YBR
    alınganlık ..derken??!!??!! alınganlık gösterebilecek bi ifade bulamadım ama
    sonraki mesajıma yorabilirsiniz..balıkla ilgili olana
    (bu arada hemşehri olmasakta yakınız.bozüyüklüyüm)
    Tamamdır.
    Adapazarı'na (Balık temizlemeye )giderken bana da haber vermezsen alınganlık yaparım haberin olsun .
    Tolga bey bize haber verirsen yardım etmeye tam kıta hazırız,bilgin olsun.
    Samet bey,ben çocuk yaştanberi sürekli gurbette olduğum için neredeyse tüm Marmaralılar hemşerimdir gözüyle bakıyorum.Ayrıca nüfus kütüğüm Eskişehir.Yani seninle de hemşehriliğimiz var.Görüşmek dileklerimle.
    Saygılar.

Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    ev de mi beklersin??? o kadar balığı ve mangalı evde düşünmüyorsunuz sanırım.hemde bensizzzzz....
    balık dedinmi yatıya kalırım yahu!!!
    Bizim ev diye tabir ettiğimiz kısım, Şemşiyenin altında mangal başı oluyor.
    Dalan zıpkıncı balık avlamakla yükümlü, Body'nin görevi ise mangalı hazırlayıp, biraları soğuk tutmaktır. Son 3-4 aydır balık yüzü görmedim. Tezgah balığına bile razıyım.

Alıntı Bozkurt74 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tamam Tolgacım eyvallah.Ben başta da demiştim biraz geç jeton düşüyor diye .Kusura bakma ,ihtiyarlık işte..
    Sorun değil usta; Gönüller bir olsun yeter.
    Bu kadar balık seven vardı da niye durduk, gezi kısımlarına göl ve nehirleri de ekleyelim. molalarda olta sallarız :D

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)