buraya yeni taşındım
şöyle bi kenara ilişebilir miyim?
herkese selam ve sevgilerimle
buraya yeni taşındım
şöyle bi kenara ilişebilir miyim?
herkese selam ve sevgilerimle
F650 GS 2003
06 H 0090
Hoşgeldin....
Kalıcı olman dileği ile.....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
Hoşgeldin
GÖZLERDE YAŞ YOKSA RUH GÖKKUŞAĞINA SAHİP OLAMAZ
hosgeldiiiin
bir sorum vardı.selam arkadaslar.bende dun yamaha ybr mi aldım ve bundan boyle aranızdayım insallah.sorunlarımızı ve sorunlarınızı umarım burada hem çözume kavusturur hemde hosca vakit geciririz
benim sorum motor henüz sıfır oldugu için 4000 dev/dak yı gecmeyin diyorlar.bu uyarı 1, viteste giderken mi yoksa hangi vitese takarsan tak yinede gecerlimi.birde mesela 3. viteste 20-30 arasında gidersem ne olur
bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslara simdiden tesekkurler
her vites icin gecerli bu abisi
4ucu fitestede gecmeyyecen 4000ı
bir sorum vardı.selam arkadaslar.bende dun yamaha ybr mi aldım ve bundan boyle aranızdayım insallah.sorunlarımızı ve sorunlarınızı umarım burada hem çözume kavusturur hemde hosca vakit geciririz
benim sorum motor henüz sıfır oldugu için 4000 dev/dak yı gecmeyin diyorlar.bu uyarı 1, viteste giderken mi yoksa hangi vitese takarsan tak yinede gecerlimi.birde mesela 3. viteste 20-30 arasında gidersem ne olur
bu konuda bilgi sahibi olan arkadaslara simdiden tesekkurler
saol motomenster.
Hoşgeldin hema123. hakanince hangi viteste gidersen git yeni bir YBR125 ile 750 km. yi devirinceye kadar 5.000-6.000 devirler arasında seyretmeye bak ve 6.000 deviri geçme, 750 km. yi devirip ilk bakımını yaptırdıktan sonra Allah ne verdiyse bas ki motosiklet açılsın. 2000 km. ye kadar ne hız yaptıysan motorun en son hızıda o olacaktır. Motosiklet yeniyken basma yoksa emsallerinden daha düşük performansta bir motosikletin olur ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hema123 hoşgeşdin,sende bir kenara ilişiver senden sonra geleceklere yol aç motorunla öyle ortalıkta dolaşma
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
merhaba.....
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hoşbulduk arkadaşlar
misafirperverliğiniz için teşekkürler
3 gün misafir sayılırım
pazara kadar çaylar sizden ona göre
pazartesiden itibaren ben de hizmete başlarım
önce süpürge vs nin yerini bi öğreneyim
F650 GS 2003
06 H 0090
hoşgeldin!!!...
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
hoşgeldin!!!....
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)