ybr 125 xenon far ne kadar mal olur bana yuvarlak far ile birlikde
Reklamlar
-
şimdiden teşekkürler YBR hakkında herseyi sorabılırsınzz arkadaslar performans hakkında
...
Motorsikletim uçar yollarda havanı Alırım Yarı Yolda :):P:cat:
Reklamlar
-
mercek ve xenon mu ?
weya mercek ve bi xenon mu ?
-
alıak_31 adlı üyeden alıntı
şimdiden teşekkürler YBR hakkında herseyi sorabılırsınzz arkadaslar performans hakkında
...
iddialı olmuş biraz
arkadaşım ybr'nin orjinal far tasının içine hangi xenon ampülü koyarsan koy ışığı dağıtacak ve aydınlatma sağlamayacaktır.
city modellerinin kafa yapısı xenon için daha uygundur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
benim ybr önceden yuvarlak kafaymıs ama adam sonradan üçgene cevirmiş mavi ybr de yuvarlak kafa hosuma gidiyor bende kafayı değiştirmişken zenon far olsun bide dedmmm saygılar.. HATAYLI_31 =))
-
benim ybr önceden yuvarlak kafaymıs ama adam sonradan üçgene cevirmiş mavi ybr de yuvarlak kafa hosuma gidiyor bende kafayı değiştirmişken zenon far olsun bide dedmmm saygılar.. HATAYLI_31 =))
yuvarlak far tasının derinliği orjinal top ampüle göre yapılmış değiştireceğin ampülü uzun geleceği için odak noktası kaybolacak ve ışığı etrafa dağıtacak.
xenon takmak istiyorsan uzay kafa en iyisi
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
yaaa iyiii diorsunda bana burdaaa herkezz tek teker ali der =) uzay kafaa bana cok sorun cıkarıorr =)) adamın biri hatta beni okadar övdü ki YZF mın anahtarı al senn olsunnn helal olsun sana bu motor demişdi .. ben istemedm tabikii ..
-
yaaa iyiii diorsunda bana burdaaa herkezz tek teker ali der =) uzay kafaa bana cok sorun cıkarıorr =)) adamın biri hatta beni okadar övdü ki YZF mın anahtarı al senn olsunnn helal olsun sana bu motor demişdi .. ben istemedm tabikii ..
hadeee canım kimse mal değil yzf verecek kadar
-
tabi vermez verecegını bılsem =)) isderdim zaten .. cocukmuyuz sanqii adamdan isdeimm .. :D
-
Akşam akşam keyfim yerine geldi yahu
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
08 Temmuz 2010, 00:17
-
08 Temmuz 2010, 00:45
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)