merabalar arkadaşlar siteyi gezinirken buldum. Ispartadan herkese selamlar motorsiklet konusunda yardımlarınıza ihtiyacım olacak..şimdiden herkese teşekkürler.
merabalar arkadaşlar siteyi gezinirken buldum. Ispartadan herkese selamlar motorsiklet konusunda yardımlarınıza ihtiyacım olacak..şimdiden herkese teşekkürler.
Merhaba Çağlar hoşgeldin. Bende Manavgat yazdığına bakma Manavgat-Keçiborlu mekik dokuyorum. Isparta'nın neresinde kalıyosun?
112ciyiz
çağlar hoşgeldin kardeş.
geçen haftalarda eğirdir motokampındaydık,süperdi keşke gelseydin.
ısparta turu falan da attık toplu motorlarla.
ısparta sanayide mavi civata,diye bir arkadaşla tanışmıştık croscu,onu bul istersen.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
hb arkadaşlar. ben ıspartada öğrenciyim okulu bitirdik şimdi yüksek lisans var ehliyete bugun yazıldım b vardı A2 yi almak yeni kısmet oldu.
numarasını adresini verirseniz tanışmak isterim bir tane antalyada cross buldum başlangıç için iyi olacağını düşünüyorum ilk motorum olacak limitim 1-1,5 arası. ramsey 150 lik motor
hoşgeldin başlangıç motoru için düşündüğün motor pek iyi bir seçim deil yakıtını bilmiyorum belki az yakıyordur ama hoplayıp zıplıycanmıki bu tarz motor düşünüyorsun sana tavsiye apache 150 cc bu tarz motor al hem acemiliği atarsın hemde hemde yakıttan tasarruf edersin çinli diil ama hintli. :D arkadaşımda var çok menmun sanada tavsiye ederim
hocam ıspartada tüm motorlar çin işi motor yok satan yok olsada bin liralık motora 2 bin istiyorlar yamaha bws 100 buldum en son çare onu alacağım bu gidişle :S apache motorlarda güzel ama bir elin parmakları kadar az türkiyede
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)