YBR Cİ NUMAN(yeni girdim)
Reklamlar
-
my name is numan.I have got a yamaha ybr 125 my father has got a kawasaki er 5.I am 14 years old.I like do speed with motorcycle.My favorite motorcycle is yamaha yzf 600.I am turkish.I am a student.ben bu foruma yeni katıldım babam ve ben tamamen motosiklet çileriz şu an 14 yaşındayım babam da er 5 bende ybr 125 hayat gerçekten çok güzell...
Reklamlar
-
hayatın daha güzel olmasını istiyosan eğer ehliyet yaşını bekle. 14 yaşında motorun mu var senin? ne babalar varmış, aferin babana tebrik ederiz, çok iyi babalık yapıyor.. Bu arada hoşgeldin.
-
-
yav ingilizce yazdın madem tamamla hepsini. ya da türkçe açıklama yapma
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
-
-
numan_tas adlı üyeden alıntı
OKK TAMAM ARKADAŞLAR BUNDAN SONRA NTÜRKÇEYE DEVAM ADİYORUM OKK ANLAŞDIKK
halen anlaşamadık ama , forumda büyük harfle yazmak yasak yani küçük harflerle yazmak gerekiyor, büyük harf bağırmak anlamına geliyor bağırmak yıssah...küççük yazarsan anlaşırız...
Zamana ait düşlerim... Gemi benim kaptan benim...
-
ingilizce'yi iyi biliyon anladık da türkçe'nde imla hataları var. hazır hala türkçe dersleri alıyorken öğrenmeye bak. buradaki bir takım abi/ablaların gibi olma (aha da polemik attım ortaya).
hoşgeldin...
May the Force be with McLaren Mercedes
-
Hoş bulduk şimdi ilk işim bir imla klavuzuna bakmak olcak okk
-
önce nokta nedir, nerede kullanılır, ona bak. sonra da ekler hangi durumlarda kelimeden ayrı yazılır, onlara falan bak işte
May the Force be with McLaren Mercedes
-
'e Hoşgeldin......
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
numan marstanmı geldin ,ulen marslılar ingifilizce bilmezki onlar herhalde marsça konuşur,neyse bende siye welcome derim have nice day derim good luck derim daha diyeyimmi bisürü ezberlemiştim ama neyse All what l know l know nothing
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
yahu burası balta girmemiş orman mı?
-
Merhaba aramıza hoşgeldin
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
Hoşgeldin. İşte şanslı bir çocuk, ilerde ailesi ona yeni motosikletler için köstek değil destek olacak. Sanırım birçoğumuzdan farkıda burada ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler