selam arkadaslar ben 6 yildir motor sürüyorum , 2 sene önce ehliyetimi yapmisdim daha önce hep kacak kulandim , ve bunuda almanya gibi bir ülkede yaptim, cünkü dogma büyüme almanyada yasiyorum , inanin cok pismanim aklim olsaydi kacak ehliyetsiz motor sürmesdim , gecen sene cok büyük kaza gecirdim motorlan 180km leylen salanbura yuvarlandim ve 6 ay hastanede yatim komalik bir haldeydim size bir tavsiyem bir düsünsenize ben ehliyetsizkene kaza yapmis olsaydim basima neler gelirdi , yani size bir tavsiyem sakin ehliyetsiz motor bilen sürmeyin veya aileniz istemiyorsa sakin sürmeyin ben 6 ay hastanede cektim nasil bir duygu ve hastalik oldugnu simdi anladim benim kizaradasim vardi 6 sene beraberdik kendisi afrika ülkesinden gelmeydi almanyada tanismisdik ve onu gercekden cok sevyiordum bana kazADAN sonra demisdikine ya ben ya motor , inanirmisiniz ben kizarladasimi secmedim bu nalet motoru sectim ya böyle isde , bu meret herseyi bile biraktiriyor yani , kizarkadasimi bilen biraktirdi bana yani... kizacasi yeni basliyanlar icin birakin bu isleri ben bile birakmaya ugrasiyorum ama olmuyor isde hastalik yani ... dikkat ettin sürerkene sakin hava bilen atmayin yoksa hastanede bulursunuz kendinizi yani ... pompaya bilen gelmeyin yani bazi arkadasalriniz vardir vay önünü kaldiripda süremisin derler sakin denemeyin veya stopper bilen yapmayin adam gibi sürün yani hele TÜRKIYEDE motor sürmek daha zor cünkü yollar cok kötü Dikkat ettin ARKADASLR cok DIKKAT CIK DIKKAT ; ben CEKTIM 6 AY HASTANEDE inanirmisiniz dahada Kazadan belim ayriyor bunu söylüyorum sizlere baska birsey demek istemyiorum ,
kendinise iyi bakin ALLAHA emanet olun , selamlr TUNCAY