selam arkadaşlar dt 125 sürücüsüyüm siteye yeni üyeyim
Reklamlar
-
Bu siteye yeni üyeyim 29 yaşındayım 1993 model yamaha dt 125'im var motorumdan menmunun ama model ve cc yükseltmek istiyorum motorum satılık arayanda çok ama icraat yok sizlerden isteğim bilgisi olan arkadaşlardan yani bilgi alış verişi yapmaktır.Benim kafamdan geçen motorlar var ama bu motorlar hakkında ayrıntılı bilgim yok yardım ederseniz sevinirim kawasaki klr250 , kawasaki klx300 ,honda xl200 ,yamaha xt350 ,yamaha xt 600, kawasaki klr650 benim istediğim motor en fazla 300cc-400cc olmasını istiyorum ve kesinlikle croos motor olması lazım haaa sahi en fazla 5-6 bin ytl gibi bir para ayırabilirim...
Reklamlar
-
hoşgeldin
adettendir ilk ben derim
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Hoşgeldin Hem arazi hem uzun yol yapmak istiyorsan Honda falkon 400 derim arkadaşımda var sürekli yol yapıyoruz iyi makina
-
Bİr de arkadaşlar yedek parça sıkıntısı olmayan motorlar ilk tercihim mesela kawasaki klx 300 'ün yedek parça sıkıntısı varmı intoko com sitesinde bir klx300 grank kolu arıyorum mesajı okumuştum...
-
Süper Moderatör (BBRR)
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
Hoşgeldin...
honda xl200 derim........
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
Hoşgeldin dostum aramıza.Ben de kesinlikle Honda xl 200 derim.Bi de Kymco ya göz atmanı tavsiye ederim
-
hoşgeldin, bence formu iyice bir dolaş.
-
Hoşgeldin. Saydığın motosikletlerin bazıları Türkiye sınırları içerisine daha girmedi ve diğerleri için ise 5-6.000 YTL nin yeteceğini sanmıyorum ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
Merhaba aramıza hoşgeldin
-
-
Hoşgeldin Arkadaşım..
Tekerleğimi Yakarım Ama Ruhu'mu Asla
İVAN ( serh@t )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler