Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

garanti süresi

REKLAM ALANI

Slm arkadaşlar. yeni bir dylan 150 kullanıcısıyım alalı bir hafta oldu ve çok memnunum.2008 12000 km de. garantisi Mayıs 15 te bitiyor. herhangi belirgin bi problem yok ama.garanti bitmeden servise baskı yapıp değiştirmemi önereceğiniz bir barçası var mı onu öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bkatlav - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr
    Alıntı 1980ERTAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slm arkadaşlar. yeni bir dylan 150 kullanıcısıyım alalı bir hafta oldu ve çok memnunum.2008 12000 km de. garantisi Mayıs 15 te bitiyor. herhangi belirgin bi problem yok ama.garanti bitmeden servise baskı yapıp değiştirmemi önereceğiniz bir barçası var mı onu öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkür ederim.
    şşşşşt kimseler duymasın özellikle dylan distribütörü.
    Korkarak yaşıyorsan;yanlızca hayatı seyredersin

özellikle egsozundan gelen pat sesler beni şüpelendiriyor.

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Alıntı 1980ERTAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Öyle birşey mümkün değil
    Servisin bu konuda yapabileceği hiç birşey yok.
    Sen şu parçam arızalı garantiden değiştirmek istiyorum diyorsun ve o parça diskpiratör ( öylemi yazılıyordu bilmiyorum. Bildiğin dağıtıcı işte) firmaya gidip incelemeye alınıyor...

Gerçekten teknik bir arıza varsa ve senden kaynaklanmamışsa değiştiriyorlar. Ama senin uyanıklık yaptığın ortaya çıkarsa hadi kardeşim evine diyorlar
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

teşekkürler Sinan bey. ben yinede son bi kontrol yaptırayım diyorum.

blt_59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    motorsuz :(
    dylan ların eksozlarında genetik bi sorun oldugunu duydum ve fiyatı baya bi pahalı ..2-3 bin km lerde çok degişen olmuştu ilk serileride,eger öyle bi şüpen varsa hemen baktır derim .
    eger kask takmıyorsan koruyacak bir şeyin yok demektir

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler