SELAM ARKADAŞ LAR .MERAK EDİYORUM SİTE KULLANICILARINDAN ANTEP TEN KİMSE VARMI
SELAM ARKADAŞ LAR .MERAK EDİYORUM SİTE KULLANICILARINDAN ANTEP TEN KİMSE VARMI
Ailemize hoşgeldin kardeşim.Ama önce kendini bi tanıtsan.Emin ol çok yakında Türkiye'nin dört bir yanından daha fazla arkadaşımız olacak.
feragold antep merkez'den misin.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
koskoca sitede antep'ten kimse yokmu adam'a cevap verecek.
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
tekrar selam.kahraman 34 .evet motorsikletin yasak olduğu antep merkezdenim.şu günlerde yasağın kalkması için antep e yeni atanan çanakkale valimiz süleyman kamçı beyi bekliyorum dörtgözle,yasağın kaldırılması için makul bir çözümün yolu kendilerinden geçiyor.
ilginiz beni çok sevindirdi arkadaşlar.
askerlik yaptığım için baya iyi bilirim antep'i,çok sevimli bir kent insanları inanılmaz sıcak kanlı insanlardır asker'i gördümmü dayanamazlar tabi bu benim zamanımdaydı şimdi nasıldır bilemem,stadın karşısındaki subay gazinosunu bilirmisin.
evet kardeş bende askerleri çok severim .eskiden hafta sonları motor serbestken çarşıda gördüğüm zaman arkama atar gezdirirdim şaşırırlardı tabi mehmetcikler.hala öyleyiz.enteresandır bende kırklarelinde yaptım.halk bizi bir kaşık suda boğacak bizi diye korkardım..subay gazinosunu iyi bilirim astğ arkadaşlarım vardı orda
Ne zaman Antep'den geçsem Çavuşoğlu için Bedesten'e giderim , yemekleri 10 numaradır
Caffe La Notte / Suadiye Çınarlı Sokak
selam arkadaşlar çağırdınız geldim
3 sene kadar geç kalmışsın sanki
Keşfetmişsin ama buradan ziyade şurada daha iyi ağırlanacaksın sanırım:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...tep-mt%5D.html
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)