Uzun zaman önce bilmeden,sadece içimden geldiği için siteye üye olmuşum.Bugün 28.03.2010 pazar günü bir kardeşimin tavsiyesi ile Gaziantep ormaniçi bir mekânda motorsiklet derneğimizin kahvaltısı var ağabey sen de gel dediler.Yalan yok çekinerek gittim.Her ne kadar tüm motorsiklet tutkunlarını kardeşim gözüyle gormeme rağmen kimseyi tanımadığım için bir çekingenlik vardı.Ama oraya vardığımda Gördüğüm sıcak insanlar beni çok etkiledi.Veeeee İşte en önemli an...KADİRLİ' den hemşerilerim gelmişlerdi ve orada tanıştık.Çok güzel insanlar.Mükemmel insanlar.Mükemmel ötesi bir atmosferde kahvaltımızı ettik sohbetlerde bu siteyi söylediler ilk fırsatta eve gelip pc başına geçtim. bir açtımki
BEN BU SİTEYE ZATEN ÜYEYMİŞİM....... cAN TOPRAĞIMIN CAN İNSANLARI DEMEK KAN ÇEKMİŞ...Burada olmak zaten büyük bir keyifti,artık bir onur oldu.Ve inanın çocukluğumdan beridir yaptığım onca motorsikler etkinliklerinin hiç biri beni bu kadar etkilemedi.İnşaallah bundan sonra sürekli beraber olacağımız temennisiyle tek tek muhabbetle gözlerinizden öpüyorum.Kadirli'ye muhakkak gelip sizleri ziyaret edecem.Saygılar ve Sağlıklı huzurlu hayat diliyorum İbrahim Alâaddin TELMEN