merhabalar arkadaşlar 20 yasındayım su ara gercekten motor tutkusu aldı basını gıdıyor ole dolasırken beldum burayı we uye oldum.cok begendım sıteyı eger kabul ederseniz sizlerle guzel muhabbetler icersınde olmak ısterım.
bendeniz elmoritotatli
merhabalar arkadaşlar 20 yasındayım su ara gercekten motor tutkusu aldı basını gıdıyor ole dolasırken beldum burayı we uye oldum.cok begendım sıteyı eger kabul ederseniz sizlerle guzel muhabbetler icersınde olmak ısterım.
bendeniz elmoritotatli
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
umarım tesekkur ederım.
hoş geldin aramıza kalıcı olman dileğiyle..
kabul ediyoruz tabi ki..
aramıza hoş geldin
Hoşgeldin.....
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
hoş geldin
hosgeldın......
Yaf niye kabul etmeyelim ettik gitti
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
TUTKU YARATIR........................................... ......................
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
merhaba aramıza hoşgeldin
Hoşgeldin arkadaşım.Forum kurallarını kabul eden herkesin bu sitede yeri var arkadaşım.Hem de rütbesiz ve sınıfsız
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
hayır sanki ben şimdi kabul etmiommmm desem kabul edilmiceni mi sanıosun Kardeşim ailemize hoşgeldin sefalar getirdin.Şimdi kanına bulaştı işte virüs.Kurtuluşun yok;yakında delirir kafayı yersin motor almak için.Bir dakika bile sabrın kalmaz Tekrar hoşgeldin.
elmoritotatli hoşgeldin
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)