aramıza hoşgeldin.
hoşgeldin
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Sİtenin en aktif ve kalabalık grubu İZMİR TAYFASI'NA gel buyur diyecem ama mesafe biraz kasabilir şimdilik
yine hoş geldin si bemol abimizede gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz eyw.
hoş geldin
hosgeldın.......
allah akıl fikir versin hoş geldin
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
hoşgeldin önce ehliyet sonra motor ne güzel kompozisyon
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hoşgeldin valentinoyu boşver bizde ne valentinler var ama malesef imkan yok.. tekrar hoşgeldin iyi vakit geçirmen dileği ile gazzz ver hayata ...
[FONT="Comic Sans MS"][B][U][COLOR="Red"][SIZE="2"]ZEKİ ÇEVİK VE AHLAKSIZIM[/SIZE][/COLOR][/U][/B][/FONT]
aaaa ben bu kardeşimize hojgeldin dememişim .Hadi bi hoşgeldin de benden:Ailemize hoşgeldin bengisu.Emin ol bu aileden kopamayacaksın
hoşgeldin bizim de ruhumuz rossi merak etme
hoşgeldin demeyi unutmuşuz hoşgeldin bengisu umarım hayalindeki motora kavuşursun
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
hoş geldin senin gibi genç bayan arkadaşların aramızda olduğunu bilmek güzel
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
merabalar bende kütahyadan benide kabul edermisiniz aranıza mydream_elanor@yahoo.com
[FONT="Comic Sans MS"]Uzaklardan gelen MAN[/FONT]
Hoşşşgeldin ... Bisde bekleme sürecindeyiz motor için yalnız deilsin bi gün bisimde motorumuz olcak inş
[B]You cannot kill what you didn't create ! ! ![/B]
Hosgeldın Motorcu.Bende 3 sne eskısehırde yasadım bu sene ıstanbula geldım.Bak sen yazmısn anılarım deprestı okulumu ozledım arkdaslarımı ozledım :(((((
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)