İsmim Kağan Deniz Bursada Oturuyorum 19 yaşındayım Bende Sizin Gibi Motor Sevdasına Kapıldım Şimdiden Hepinizle Tanıştığıma Çok Memnun Olcağıma İnanıyorum
İsmim Kağan Deniz Bursada Oturuyorum 19 yaşındayım Bende Sizin Gibi Motor Sevdasına Kapıldım Şimdiden Hepinizle Tanıştığıma Çok Memnun Olcağıma İnanıyorum
Hoş geldin aramıza katılımcı olman dileğiyle.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hoşbulduk. Tabiki katılımcı olucam Sizlerden Öğrenmem gereken Çok şey var Başınızıı Çok ağrıtıcam haberniz olsun )
Sanırım şimdilik ehliyetin,korumaların ve motosikletin yok.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Evet Allahın İzniyle 5 milyar Gibi bi Bütce Çkarttım. Önümüzdeki Hafta içi Başlangıç için bi Hyo 250r veya derbi gpr125 almayı düşünüyorum bulabilrsem eğer bu fiyata
Aramıza hoş geldin kalıcı olman dileğiyle....
İnş aradığın fiyata bulursun güzel temiz bir motor kazasız belasız sürüşler
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
[B]Küçükken Tanrıya Hep Dua Ederdim Bana Bi Bisiklet Versin Diye.. Daha Sonra Tanrının Çalışma Stilinin Bu olmadığını Anladım ve Kendime Bir Bisiklet Çaldım.. Şimdi Tanrıya Dua Ediyorum Hergece Beni AFFETSİN Diye. ScarFace::kalbim:: Al Capone[/B]
Hemşehrim aramıza hoş geldin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)