Aramıza Hoşgeldin...
Aramıza Hoşgeldin...
Selam hoşgeldin
bende yeni geldim motorum da yok umuyorum burdaki tecrübeli arkadaşlar bize yardımcı olacaktırr
Hoşgeldin arkadaş
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
hoşgeldiniz!muhasebe ve izmir ortak noktamız!bir üçüncüsüde motosiklet olacak galiba
bayrağa uzanan eller kırılsın!!!
merhaba... aramıza hoşgeldin sedaam.. gerçi forumda bende tazeyim.. ama dün itibariyle artık bi motorum var... JL-250-5 yakında fotoğrafını da ekleyeceğim.. seninkini de bekliyoruz..
[FONT="Times New Roman"][SIZE="3"]Risk almayan ilerleyemez. Kaplumbağa bile ilerlemek için kafasını kabuğundan çıkarır.[/SIZE][/FONT]
:bounce: [SIZE="3"][COLOR="Silver"]1[/COLOR][B]B[/B][COLOR="silver"]9[/COLOR][B]J[/B][COLOR="silver"]0[/COLOR][B]K[/B][COLOR="silver"]3[/COLOR][/SIZE]
HOŞ GELDİN rendeer: TOPLANTIYA BU GÜN BEKLİYORUZ ONA GÖRE
hosgeldınn...
hoşgeldin... ben önce motorumu aldım, sonrada sitede yerimi aldım. ama kimse bana bukadar hoşgeldin beşgittin demediiiiii....... kıskanıyomuyummm ewweett kıskandım walla. ben çıkıp bidaha üye olacagım... taa ki 30 kişi HOŞŞgeldin deyinceye kadar...
seda ısmını severım..hos geldınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
anaaaa ailemize bi ablamız daha katılmış hoşgeldin arkadaşım.Bu sitenin müptelası olacaksın şimdiden ona göre hazırlığını yap (mesela kask,dizlik,korumalı mont...vs.vs.).Seni her zaman aramızda görmekten mutlu oolacağız.tekrar hoşgeldin
Hosqeldin..
Suzuki [B]GSX-R 600[/B] '07
[B]2[/B] Fast [B]4[/B] You
7 ay önce gelen ve 2 mesaj yazn elemana hoşgeldin diyorz.. oda güzel..
CBR 600F Honda,
PcKopatGhostRider adlı üyeden alıntı
PcKopatGhostRider ismini de beLirtmi$ ya arkada$ ondandir Yok yok isim mesLek ya$ faLan hepsi var.. Bu topic bi hafta kaLir gundemde sanirim
hoşgeldın aramıza ablacım umarım kalıcı olursun kalıcı olman dılegıyle
Kawasaki z750s O Bir Aşk
hoşgeldin aramıza bi bayan motosiklet tutukununun daha aramızda görmek ne güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)