Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba değerli motor seveler

REKLAM ALANI

Motosikleti
    2007 Hyosung GT 250 Comet
    Selamlar ,

Ben Nic , 25 yaşındayım , istanbul üsküdarda oturuyorum , şişlide çalışıyorum. İst Uluslararası il. mezunuyum. Turizm sektörüyle uğraşmaktayım.

Çocukluğumdan beri motor kullanıcısıyım ancak kendi motorumu 6-7 ay önce edinebildim. Kısa bir araştırma sonrası istanbul trafiğine alışmak için temiz bir 2. el mondial 150 ZC satın aldım. 3-4 ay kullandıktan sonra 2. el bir Hyosung Gt 250 R aldım ve onu da 1-2 ay kullanktan sonra sattım. Uzun kafa yormalar ve araştırmalar sonucu da dün çok çok temiz bir 2. el Hyosung Gt 250 Comet satın aldım. Motorlarımı kadıköyde Niyazi Usta ya götürmekteyim. Kendisinden de çok memnunum işinin ehli bir usta. Zaten son motorumu da onun sayesinde buldum.

Kısaca hikayem böyle,

Görüşmek üzere ,

Nic

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ünaltürkyazıcı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA SH 300i
    Hayırlı olsun kardeş iyi günlerde kazasız sürüşler dilerim.

Motosikleti
    suzuki an125
    yeni motorun hayırlı olsun..aramıza hoşgeldin

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldiniz. bişey merak ettim gt250r'yi neden sattınız ve cometin artılarını söyler misiniz?

Motosikleti
    2007 Hyosung GT 250 Comet
    Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldiniz. bişey merak ettim gt250r'yi neden sattınız ve cometin artılarını söyler misiniz?
    Hoşbulduk arkadaşlar ,

GTR spor bir model olduğu için uzun süreli kullanım özellikle İstanbul gibi bir şehirde işkenceye dönüşebiliyor. Aldığım motor görüntü ve ses olarak çok iyi bir modeldi ancak eksileri artılarından fazlaydı. Rahatlamak adına değiştirmeye karar verdim kısa sürede.

Yeni aldığım motor 2. el olmasına rağmen sıfır temizliğinde, hatta sıfırlarından daha iyi diyebilirim çünkü ilk kullanıcısı motoruna ilgili bakmış. Motordan anlayan bir makine mühendisi olmasının da bu ilgide katkısı vardır elbet. 2. el alımında bu kadar şanslı olmak her zaman mümkün olamayabiliyor. Aldığım motorda tek bir çizik yok, yan yatması , kazası , borcu , aksaklığı yok. Lastikleri Michelin 700 Tl değerinde , bujiler çift tırnak NGK , far ampülü philips night breaker , akü yuasa , zincir sıfır , sinyaller led ( orjinal 4 adet sinyali de verdi , eski ampülleri ve bujileri de ) , motorun tüm bakım ve parça değişim kayıtları tutulu teslim etti , motorun ingilizce detaylı kullanım manuellerini internetten bulup yazdırmış onları teslim etti , korna değiştirilmiş bosch marka- eskisini de verdi , genelde hyosunglarda çıkan krank problemi motora zarar vermeden ustamız tarafından farkedilmiş ve garanti kapsamında yenisi ile değiştirilmiş , motorla birlikte Buffalo touring soft çanta takımı da verdi , 40-50 lt ye kadar kapasiteli süper bir çanta , ek olarak yurtdışında görüp beğendiği bir gidon yükseltme-yaklaştırma aparatını da kendi yaparak motora koymuş , motor enduro tarzında bir sürüş poziyonuna kavuşmuş, sürüşü inanılmaz zevkli hale gelmiş ..

Kısaca yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı Cometi tercih ettim .

Nic

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Nic adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşbulduk arkadaşlar ,

GTR spor bir model olduğu için uzun süreli kullanım özellikle İstanbul gibi bir şehirde işkenceye dönüşebiliyor. Aldığım motor görüntü ve ses olarak çok iyi bir modeldi ancak eksileri artılarından fazlaydı. Rahatlamak adına değiştirmeye karar verdim kısa sürede.

Yeni aldığım motor 2. el olmasına rağmen sıfır temizliğinde, hatta sıfırlarından daha iyi diyebilirim çünkü ilk kullanıcısı motoruna ilgili bakmış. Motordan anlayan bir makine mühendisi olmasının da bu ilgide katkısı vardır elbet. 2. el alımında bu kadar şanslı olmak her zaman mümkün olamayabiliyor. Aldığım motorda tek bir çizik yok, yan yatması , kazası , borcu , aksaklığı yok. Lastikleri Michelin 700 Tl değerinde , bujiler çift tırnak NGK , far ampülü philips night breaker , akü yuasa , zincir sıfır , sinyaller led ( orjinal 4 adet sinyali de verdi , eski ampülleri ve bujileri de ) , motorun tüm bakım ve parça değişim kayıtları tutulu teslim etti , motorun ingilizce detaylı kullanım manuellerini internetten bulup yazdırmış onları teslim etti , korna değiştirilmiş bosch marka- eskisini de verdi , genelde hyosunglarda çıkan krank problemi motora zarar vermeden ustamız tarafından farkedilmiş ve garanti kapsamında yenisi ile değiştirilmiş , motorla birlikte Buffalo touring soft çanta takımı da verdi , 40-50 lt ye kadar kapasiteli süper bir çanta , ek olarak yurtdışında görüp beğendiği bir gidon yükseltme-yaklaştırma aparatını da kendi yaparak motora koymuş , motor enduro tarzında bir sürüş poziyonuna kavuşmuş, sürüşü inanılmaz zevkli hale gelmiş ..

Kısaca yukarıda yazdığım nedenlerden dolayı Cometi tercih ettim .

Nic
    Teşekkürler..

Hoşgeldin MT ye.

trgy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD xl 883
    hayırlı olsun ,hyo comet görünüş itibariyle çok hoş bence ,naked motor da yuvarlak far olayı artık yeni nesil modeller de pek tercih edilmiyor ama bence naked'a en çok yakışan ve ayrıcalıklı kılan ayrıntı .performans konusunda da memnunsan ne mutlu sana .

sergiowanni - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-5
    motorun hayırlı ola..kazalar def ola,geziler feth ola..

carpe diem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1000 RR Fireblade
    hoşgeldin , kardeş

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler