Yardım başlangıç için bilgi...hangisini almalıyım.
Reklamlar
-
Yeni:Burda yeni olduğum için size bi şeyler danışcam 18 yaşındayım ve Motor almayı düşünüyorum iki tane aklımda var cbr 125 ya da kanuni deep var hangisi dersiniz_? Bunların yakıt masraflarını ne olur? bi de ilk başlıngıç için tavsiye eder misniz? cevaplar için şimdiden tşkler...
Reklamlar
-
-
Başta burakara13 cvp için saol bende dün gece baya dolaştım cbr 125 4500ytl düşünüom ama fiyatı da önmli kanuni yeni çıkarmış racer 200 3000ytl diye kararsız kaldım ama honda ile kanuni bir tutulamaz tabi ki de tavsiyen için saol..
-
ehliyetin var mı???????????
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Başta burakara13 cvp için saol bende dün gece baya dolaştım cbr 125 4500ytl düşünüom ama fiyatı da önmli kanuni yeni çıkarmış racer 200 3000ytl diye kararsız kaldım ama honda ile kanuni bir tutulamaz tabi ki de tavsiyen için saol..
yok..almayı düşünüyorum ,motoru alınca kursa gitcem...
-
ehliyeet almayla başlasan ii olur o zaman
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
İstanbul içinde ehliyet sorun oluyor mu?Arkadaşlara sorduğum kadarı ile durdurmuyolarmş çok cezası ne kadar biliyor musnuz_?
-
Motorunu bağlarlar, 800ytl gibi bir ceza keserler ilk önce ehliyetini al derim bence ehliyetini temin edene kadar zaten alacağın motor hakkında daha geniş bilgi toplarsın bence...
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
-
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
Süper Moderatör (BBRR)
-
Herkeze tşkler kuralları okumaya başlıyorum.Ehliyet işine hemen başlamalıyım.
-
merhaba bende sitede yeni sayılırım ama 13 yıldır mopet scooter sürdüm ilk önce çok basit bir model le basla kitap okumakla dergi sayfaları kariştırarak motosiklet ögrenemezsin al motoru çık sokaga ilk önce kendi limitlerini belirle.daha sonrada motorun kini bence cbr ama vitesli motor kullanmadıysan ilk başta deep derim oda motorsiklet performansını veriyor ..çav
-
hoşgeldin
dikkat et flood yapma
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
ilerde racing düşünüyosan cbr ı almanı tercih ederim ama yok ben alıp sole birazz kullanayım sonra satıcam dersen kanuni al.cbr alıpda motora yazık etme,acemiliği kanunide at .
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
-
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler