tüm forum kullanıcıları ve motor sevdalılarını selamlıyorum...
herkese hayırlı akşamlar.
tüm forum kullanıcıları ve motor sevdalılarını selamlıyorum...
herkese hayırlı akşamlar.
selam sanada arkadaş hoş geldin
İyi akşamlar bende Kartal da oturuyorum, Atalar da. Kartal, Pendik, Maltepe gibi civarda oturanlara sahil yolunda Migrosun önünde buluşup tanışmamız için çağrıda bulunmuştum, yazlı gün ve saatte gittim bekledim malesef gelen olmadı. Hafta sonları belirlenecek bir saatte buluşabilsek ondan sonra kendiliğinden bu buluşmalar devam eder. Bir organizasyon şart, selamlar.
Orhan KÖNİ
merhaba;
ben maltepe süreyyaplajı'nda oturmaktayım...
bir akşam ayarlarız... hatta bu akşam bile olabilir...
hoşbulduk kardeşim teşekkürler.
eyvallah dostum bende atalar da oturuyorum.
olur tabi neden olmasın tanışmak lazım.
merhabalar.vallahi olabilirdi.bende dışarıdaydım biraz tur attım,neyse başka zamana inşallah
Tekrar herkese teşekkürler.
iyi akşamlar.. aramıza hoş geldin..
maltepeden selamlar...hoşgeldin dostum
yaparız organizasyon kolay
buakşam için biraz geç kaldım sanırım ....ama başka bir akşam için erken haberim olursa söz ...buakşam bir arkadaşımla maltepe sahildeydim dönüşte fena ıslandım hatta
bir ara sıkıldım bende,atladım motoruma sahilden bostancı yaptım geldim... ev'e girdim yağmur başladı :D
KaRTaLLı arkadaşım Hoşgeldin... Sefalar Getirdin..
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
Bir arkadaşımız hafta sonu olarak gün ve saat tesbit etsin. Bu tesbite uyalım, zaten kişi sayısı önemli değil bir kere gerçekleştirelim ondan sonra gelen geçen motorları gören uğrar. Ben Kartal migrosu çok müsait yer olarak görüyorum. İnanın orası motorcular buluşma merkezi olacak.
Orhan KÖNİ
bende pendikteyim
yer ve saat önemli değil herzaman heryere gelirm :p :p
her akşam süreyyaplajına gitçeğime atalara gelirm =)
gün saat belirlensin toplanalım
7.3.2010 pazar saat 16.00 da sahilyolu migrosun önünde olacağım, gelebilecekler lütfen yazsın. Saati önemli değil değiştirebiliriz. Yarın hava yağmurlu değilmiş, meteoroloji öyle yazıyor.
Orhan KÖNİ
anca 8de çıkabilirim dükkandan
evet arkadaşlar bugun kaçta buluşuyoruz migrosun orda ? ?
akşam akşammmm ...bende geleyim akşam buluşun....çalışıyorum ben hafta sonları anca akşam gelebilirm
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)