saat 16:00'da hangi migrosun önünde???
gelmeye çalışacağım,ama söz vermiyorum... bir yerden haber bekliyorum,gelmezse sizlerle beraberim...
saat 16:00'da hangi migrosun önünde???
gelmeye çalışacağım,ama söz vermiyorum... bir yerden haber bekliyorum,gelmezse sizlerle beraberim...
yokmu başka gelen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:10 ----------
????
akşam 8 gibi orada olurum
Güzel bir buluşma oldu. Yaz boyu güzel buluşmalar olacağını tahmin ediyorum. Bu şekilde diğer buluşma yerleri ile toplu ziyaretlere dönüşürse çok güzel olacak. Hakikaten motor kardeşliği var. Geçen hafta koçtaşın önünde bir bey BMW motoru vardı hanımıyla beraber bana yardımcı oldu. Motor kardeşliğinin yayılacağına inanıyorum.
Orhan KÖNİ
bende size çok yakınım ayarlanırsa uğrarım ama havalar biraz daha ısınınca
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
güzel bir akşam üstü oldu...
Kahveler için AHMET ABİ'ye çoook teşekkürler...
tekrar buluşmak üzere...
dostlar takip edemedim ben
bende hafta sonları çalışıyorum işten geç çıktım bende orda olmak isterdim
umarım en kısa zamanda
8'e doğru geldim migrosun oraya ama kimse yoktu :(
Nerede oturuyorsunuz?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:50 ----------
Semko, adalara karşı daha çok beraberliklerimiz olacak.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:54 ----------
Hava kötü sinyal vermeye başlayınca mecburen ayrıldık.
Orhan KÖNİ
Ahmet abi kahveler için teşekkür ederim. Ben buluşmadan mutlu ayrıldım, sohbet hoştu. Buluşmaları sıklaştırma dileğiyle herkese iyi geceler.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:10 ----------
Bu arada AYBERK abi, şerit çekme aparatını unutmazsan güzel olur
Reşit, senin gibi saygılı seviyeli biriyle tanışmak beni çok mutlu etti. Bundan sonra havalar güzel oldumu randevusuz buluşmalarımız gerçekleşecektir.
Orhan KÖNİ
hoş geldin arkadaşım, biraz kendinden bahsedersen daha iyi olur
Rahmanlar'ın adı da mı değişti? Sadece tren istasyonunun adı dğişti diyebiliyordum ( bahsettiğim zamanlarda tren istasyonundan bakınca yüksek bineler değil bostanları görüyorduk
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)