AKP zamanında seçimleri kazanınca ''RAHMANLAR'' ismini ''ATALAR'' yaptı...
HEY ALLAHIM YAAA.....
ahmet abi;
o zamanki mevzular başka... oldu olacak vs deniyordu o dönemler... çetrefilli işler bunlar,çokmu lazımdı isim değiştirmek. durup dururken olmadı bu işler...
neyseki maltepe'de oturuyorum,ismimiz değişmedi...
[QUOTE=Ahmet Orhan;1985445]Nerede oturuyorsunuz?[COLOR="Silver"]
Pendik
Tekerlekli sandalyede olsan yanında olurmuydu fiyakalı...
bidaha toplaşmayı ne zmn yapıorz :p :p :p bu sefer kahveler ayberk abiden=) vitesli motor kullanması şerefine :p :p
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------
[QUOTE=Toqi;1986187]seninle bikaç kere karşılaştık galiba
bende pendikteyim
bikerede sahilde içimden geçmiştin onu çok iyi hatırlıorm aynamda bi farını gördüm bide uzarken arkandan baktım yunusa gelmeden önceki virajdaydı 1-2 ay oluyo
Doğrudur Semko genelde sahilyolunu tercih ediyorum gezinti için güzel , uygulama yapmasalar bide 90km geçmeden nası gidicez yoldaki
benim makina için şuanda ideal bi hız ama snnkiyle gidemezsin 90km ile :D
hararet yapar direk )
ben 600RR la çıktığımda yükselio hararet gazı bi açıorm 70e 80e düşüo
pendkte nerde oturuosun sen ?
Motoruna bakınca tanıdım seni Hastanede senin Ls2 kaska bakan biri vardı hatırladın mı
Şu Kartal sohbetlerine bende katılmak isterim.. Reşit bana alo yaparsan sevinirim..
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
eyvallah ;)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:16 ----------
hoşbulduk kardeşim bahsedeyim tabi yıllardır içimde olan bir motor sevdasıdır sürüp gider,bazı zamanlar kendimi frenlediğim oldu arabalara verdim kendimi daha sonrasında askerlik geldi işte askerdeyken kangren olmaya başladım tabiri caizse kara verdim dedimki tamam.
mayısda askerden geldim,ağustosta ilk motorumu aldım daha öncelerde mobilet,scooter filan çok kullanmıştım ama kendimin diildi tabiii vitesli motora daha önce hiç binmediğim halde hemen gidip bir Yamaha YZF R 125 aldım,
şu an gerşey çok güzel motora atlayıp yola çıktığımda işte bu diyorum
nasip olursa eğer yaza doğru 600 lük bir makna düşünüyorum
işte benim hikayemde bu
ewt o security benim hehe
aa ne güzel
o kadar geldik yanına ama bilmiodum o motorun senin olduğunu
ziyaretine gelirimde .yine allah senin yanına düşürmesin kimseyi :p :p :p
Semko, senin okulun var ve Pendik ten geliyorsun sen nezaman dersen o zaman buluşalım.
Orhan KÖNİ
Reşit in sesi çıkmıyor. Neyse müsait değil herhalde.
Orhan KÖNİ
abi benim okul sabahtan
öğleden sonraları boşum
pendikten atalarda maximum 6-7 dk sürüyo
siz ne zaman toplanalım derseniz ben basar gelirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------
bugun hava güzel sanki
bu akşam üzeri bi buluşma düzenlesekmiki :p :p
saat önemli değil 6da olur 7de olur 8de olur
evet varmı gelicek olan ?
8 olsun geleyim bende
hoşgeldin dostum.........................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)