Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhaba

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Asya 150t
    uzun zamandır motor kullanırım ama vakitsizlikten nete girmedim.izmirdeyim.artık bende buradayım.16 yıldır motorlarla ugraşıyorum.teknik sorularınıza yardım edebilirim vakit buldukça
    Kask Takmayanın Koruyacak Birşeyi Yok Demektir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Hoş geldin usta...
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Aramıza hoş geldin abim..

Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Hoş geldin üstadim. Saygilar sonsuz..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

newceri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr 125
    Alıntı aljandnz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    uzun zamandır motor kullanırım ama vakitsizlikten nete girmedim.izmirdeyim.artık bende buradayım.16 yıldır motorlarla ugraşıyorum.teknik sorularınıza yardım edebilirim vakit buldukça
    Evet teknik konularda uzman olduğun ikinci yazmış olduğun mesajdan çok belli. Sana akıl danışacakların vay haline. lastiği patlayana jantıyla birlikte lastiği değiştir dersin.

Alıntı aljandnz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sıfır makinaların parçaları,çalışma yüzeylerine alışana,metallerin işlenmesinden dolayı cidarlarındaki pürüzleri atana kadar geçen zamanda makinanın yağına önemli miktarda metal tozu ve hatta talaşı karışabilir..Alp_tunayın dediği gibi satılmayı beklerken yağ bozuluyor.Asya 150t kullanıyorum Sıfır km aldığım gibi yağını değiştirdim.akabinde 10-20-40-70-100. ve devamında her 150 km de yağını değiştiriyorum.her 600 de yağ filtresini temizliyorum.değişim 10 dk alıyor.motorum daha sessiz yüksek devirde daha tatminkar bir sürüş sağlıyor.akışkanlığı yükselmiş bir yağın yüksek devirde krank yataklarını yada silindir cidarlarını ne kadar yağladığı meçhuldür.
    2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler