Arkadaşlar bahar geliyor yalova da da motosikletci çok.. MT ailesinden olanlar da var eminim.. onlarla hep burada hem de yalova da tanışmak buluşup aktiviteler de bulunmak isterim
Arkadaşlar bahar geliyor yalova da da motosikletci çok.. MT ailesinden olanlar da var eminim.. onlarla hep burada hem de yalova da tanışmak buluşup aktiviteler de bulunmak isterim
sitemizde il grupları var oraya yazarsan ordaki arkadaşlarla daga çabuk iletişime gecersin
http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...deer::rendeer:
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
oraya da yazdım ama yalovalılar kaçak galiba
tAş Köprü Sanayi sitesinden Selamlar...
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
usta gerçek anlamda yalovada motorcu çok ama MT le araları yok onların adına kısmen yalovalı olarakdan herkeze selamlar en azından 7-8 motorlu tanıdığım var o şekilde yalovadan...
Yalova'da yaşamıyorum ama Çınarcık ilçesinde yazlıkçıyım. baharda görüşmek üzere
selam torpaklarım buranın yalovalı demir başı benimm
tanışma ortamı yapalım..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Yahu benim nefes aldığım tek yer Çınarcık...Ölürsem beni oraya gömüm vasiyetimdir abartmıyorum ya...geçen yaz 2 haftada bir gitmiştim...bazende haftada 2...bana cennet gibi geliyor huzur buluyorum orada...inşallah tanışırız..girişte Parkın karşısında İrem Köfte Salonu var...oradaki garsona İstanbullu motorcuları sorarsan Mete Han dersen tanır hatırlar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
abim irem köfte salonunu biliyorum ama pek aram yok.. dediğim gibi bilirsen eğer liman rest. var babam oranın işletmecisi ve sahibi.. gelirsen tabiki tanışırız !
isim olarak hatırlamıyorum ama Ziraatin karşısındaki ve küçük BP'nin karşısındaki yerler geliyor aklıma.
bende dadaş sitesindeyim lunaparkın üstünde. denizi çok pis ama Çınarcık gerçekten mükemmel bi yer. gerçi iki hafta önce ordaydım. çiçekleri sulamaya gittim kış ayında yazlığa :D sokakta insan yoktu hava buz gibi..
banka kredide yamuk yaptı, ay sonu cbr125'e geri dönüyorum. haziran-temmuz gibide 600f'ime kavuşuyorum. bu yaz çınarcığın tadını çıkarmaya kararlıyım..
havalar biraz düzelsin, beraberiz İnşallah.
şuan güzel o dediğin yeri biliyrum hoş her yeri biliyorum çınarcıkta :D ama bizim rest. orda değil geldiğinde gezeriz booool boool gel de hava düzelmeye başladı fazla sürmez düzelmesi 1 ay sonra fıstık gibi olcak çınarcık & yalova
Burayı yakında Kilitlerler
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
önümüzdeki hafta Yalova dan motoplus fuarına katılacak varsa pazar günü gideceğiz.Yalovadan katılacak arkadaslar varsa orada da buluşulabilir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)