Yalova da Yaşayan Motosiklet Kullanıcıları
Reklamlar
-
chopper77 adlı üyeden alıntı
abim irem köfte salonunu biliyorum ama pek aram yok.. dediğim gibi bilirsen eğer liman rest. var babam oranın işletmecisi ve sahibi.. gelirsen tabiki tanışırız !
inşallah...ben İrem köftesinin üzerine tanımıyorum pek mama...
Aslında Çınarcıkta bir numara yok denizi deniz değil...sahili sahil değil...
Şimdi sana Çınarcığımı anlatayım...tereciye tere satmak bu olsa gerek bak fotolara o zaman...
http://www.motosiklet.net/forum/etki...solo-gezi.html
http://www.motosiklet.net/forum/etki...k-yolunda.html
asıl mevzu bence Teşvikiye köyünde bir çay içmekte yaylaya çıkabilmekte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
Yahu benim nefes aldığım tek yer Çınarcık...Ölürsem beni oraya gömüm vasiyetimdir abartmıyorum ya...geçen yaz 2 haftada bir gitmiştim...bazende haftada 2...bana cennet gibi geliyor huzur buluyorum orada...inşallah tanışırız..girişte Parkın karşısında İrem Köfte Salonu var...oradaki garsona İstanbullu motorcuları sorarsan Mete Han dersen tanır hatırlar...
kanka seni kendi ellerimle gömerim gözün arkada kalmasın,,
hatta o köftecinin karşısına gömerim sen hayırlısıyla bi git gerisini bana bırak
motoseyyah adlı üyeden alıntı
önümüzdeki hafta Yalova dan motoplus fuarına katılacak varsa pazar günü gideceğiz.Yalovadan katılacak arkadaslar varsa orada da buluşulabilir
bu arada baya bi kalabalıklaşacaz kısmetse yazaa..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
mezit adlı üyeden alıntı
kanka seni kendi ellerimle gömerim gözün arkada kalmasın,,
hatta o köftecinin karşısına gömerim sen hayırlısıyla bi git gerisini bana bırak
:
woha... olm parkamı gömcen beni çapsız mezoş...üstümde bebeler tepinsin durdun kemiklerimmi sızlasın...teee yaylalar varken toprakmı kalmadı Çınarcıkta...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
daha ne olsun kanka halkla iç içesin..
benide götür bi ara çınarcığa çakma yalovalı..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
-
şelalenin oralar yayla falan gitmişsiniz 10 numara çok güzel yerler..! petek pastanesi falan her gün 1-2 kere geçerim motosikletle oralardan
kesinlikle katılıyorum deniz sahil YOL olarak hiçte iyi değil.. ben bi motosikletci olarak artık yalovadayım.. ama tabiki çınarcıkta GENE DE FENA !
-
Moto plus fuarına Yalova'dan Yenikapı'ya pazar günü büyük ihtimal 09.00 gemisiyle geleceğiz.Kısmetse 10.30-11.00 gibi CNR de oluruz. İlgilenen arkdaslar olursa orada buluşulabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler