Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

herkese slm bıraz yardım lutfen

Motovento
    REKLAM ALANI

herkese selam arkadaslar

bu formu bır ıkı gundur takıp edıyorum. bu formu bulmamın bırıncı nedenı yakın bı zamanda motor almayı dusunmem. ama cok yenıyım. sızden bıraz yardım ıstıyorum.

evvela sormak ıstedıgım sey yenı baslayan bırıne 3000 4000 ytl cıvarında nası bı motor onerırsınız. sport mu cruıser mı vs. dedıgım gıbı fazla ama honda cbr125, yamaha ybr125 ve mondıal 250 mct olabılır gıbı gorunuyor.

sızce yenı baslamak hangısı daha ııdır. ankarada sehır ıcınde kullanmak ıcın alacagım. hangısıyle baslamam daha ıı olur daha kolay ogrenır rahat ederım acaba.

uzun zamandır trafıkte araba kullanıyorum 2.5 senedır arabam var bısıklet surmeyı bılıoyrum ve bıraz motor kullandım vıtessız motordu.

Tc

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    tolgacantc hoşgeldin,yeni yılın kutlu olsun önce tarzını belirle sonra güveneceğin marka seç sonra seçim yap.<biz ne desek boş şimdi ben 250 cc cruiser kullanıyorum jinlun 1500 km oldu memnunum ama sen şehir içi dersen ağır gelir
    125 ybr yada cbr derim bana soracak olursan
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

free01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki vn 800
    evet dostum kankim motor doğru sölüyor.kanki (yyko) ya kanki be beni gezdir bi ara motorunlaaa ya sen nebiçim kankisin hiç ilgilenmiyosun kankinle haaa bak seni aldatırım başka kanki bulurum ha )

aslında sorun orada bı tarz belırleyemıyorum daha zıyade ıhtıyaclarıma gore bısey almak ıstıyorum. ben sehırler arasına fln cıkmam motorla sadece okula gıdıp gelmeye alacam her gun kolej-bılkent yanı. scooter olabılır gıbı gorunuyor ama onunlada gıdıp gelmem zor olur eskısehır yolunda onun ıcın bıraz buyuk alayım ıstıyorum. benım ıcın bakımı kolay olsun kullanımı rahat olsun yakıtı az olsun bırazda hos gorunsun yeter. en hosuma gıden su an mondıal ama servısı bakımı parcası nasıldır bılemıyorum sonra da yamaha gelıyor sıralmada. honda fıyatı bakımından son sırada ama dersenız kı su da ıı bı motordur ısını gorur ona da bakabılrım.

tarz belırlemek ıcın sanırım motorlar hakkında yeterlı bılgım yok

Tc

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    cbr 125 diyorum boyutları küçük ama ybr almaktan iyidir hem zevkli olur büyük cc kullanmadan önce
    ERASER WİLL COME BACK

curıserın yada mondıalın dıger ıkısıne gore manevra kabılıyetı nasıldır dengesı fln. cruıser yere daha yakın ama daha agır dıger ıkıs daha hafıf ve bıraz yuksek baslarken hangısı secılmelı sızce

Tc

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    bence kaliteden şaşma mondial yada jinluna para verip ağlama sonra honda diyorum ben 125cc bile olsa
    ERASER WİLL COME BACK

sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aydına bakma asker o şimdi
    cbr ı kesinlikle tavsiye etmem çok küçük bir motor...
    ybr hem sorunsuz hem iyi bir motor ama 200 cc ye kadar bi cross ta olabilir kullanımı çok daha kolaydır diğer motorlara göre
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

TYP-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SES150 Dylan(2008)
    Aramıza hoşgeldin doğru yerdesin.... Honda dylan 150cc. scooter su soğutmalı 15hp ne dersiniz?Başlangıç için....
    [color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
    [color=red]0Rh+[/color]

redpepper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia RS 125
    arkadaşım ankarayı biliyorum senin evinle okul arasındaki güzergahı da biliyorum sana scooter olmaz olurda kısa surede sıkar yol hız için müsait scooter ı zorlarsan kısa sürede tamirci kankilerin artar o yüzden cbr 125 senin tam istediğin gibi yakıtı da az fiyat pahalı dersen de ybr ye bak şekli hoşuna giderse onu da alabilirsin

Gelişim Sürücü Kursu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 600
    Merhaba Aramiza hosgeldin
    Gelişim Sürücü Kursu
    0216 330 54 44
    0216 336 62 77
    www.gelisimsurucu.com
    msn: ehliyet@msn.com

arkadaslar cruıser mondial 250 mct sehır ıcı kullanım ıcın nasıldır. manevra yetegenı dıger ıkı motora gore kısıtlı mıdır? bı de bu motokrosslar baslangıc ıcın ıı mıdır?

Tc

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    ya hoca biraz sabret.mart gibi keeway supershadow250 gelicek.sana bitane ondan alalım.yada şimdi piyasada olan keeway superlight150 al,üste kalan parayada ehliyet,kask mont falan alırsın

KALDERA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    visal 125 DOMİNAR 400 UG-HERO XPLUS 200 4V
    250 cc yi geçmede ne alırsan al.yanlış anlamayasın motor kullanasın diyorum.yoksa motor seni kullanmasın..

xxxxx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbf 500
    hoşgeldin
    bence cbr 125 alma
    ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın

bana bıraz marka model tavsıye edebılırsenız sevınırım. bı de ankarada bu makınlerı nerelerde bulabılırım. mesela keeway satan nere var ankarada

Tc

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    keeway satan yeri motomax ın sitesinden öğrenebilirsin
    http://www.motomax.com.tr/bayiler.asp

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    arkadaşım cbr125r super sport perfonmans gerçekten iyi. yamaha ybr125 hondanın yanında yavaş kalabilir. bence hondaya öncelik ver fiyatı 4500 ytl. bence imkanın varsa hondayı bi kullan ve karar ver.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler