Merhabaaaa
Hoşgeldin, zannedersem motordelisi'ndeydin. Hayırdır? (bu arada biraz önce motordelisine bi bakayım dedim, google ''bu site tehlikelidir'' mesajı verdi.
Selamlar, aramiza hos geldiniz.
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Hoş geldiniz..
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
aramıza hoş geldınız gezilerede katılırsınız artık
aramıza hoşgeldiniz
hoşgeldın tubi
.....
e hoşgeldiniz...
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
Aramiza hos geldin , bende eski goztepeliyim ,orda buyudum. cok degisti oralari malesef . Bunca senelik motosiklet tecrubesini bizimle paylasirmisin ne tur motosikler kullandin , yol tecruben nedir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
hoşgeldinnn
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Merhaba, hoş geldin...
Ben de İstanbul' da motosikletli bayanı az görürdüm ama burada hiç şaşırmamayı öğrendim bayan motosikletlilere. 60-65 yaşında, şalvarlı başörtülü ninecikler patır patır Gara Cava' larla fink atıyorlar valla
Müthiş hoş bir manzara... allı güllü şalvar, orlon hırka, kocaman yaprak desenli başörtü, ayakta plastik terlikler ve ninecik arka selede sebze, meyve patır patır en sağ şeritte pazar yerine gidiyor... Artık pazı mı satacak o gün taze sarmısak, dereotu maydanoz mu bilmem...
Dilerim motosikletin (ve ilerideki çok daha güzel, gönlüne göre olanları) ile uzuuun yıllar kazasız belasız ve keyifle ninecik olduğunda da torunlarını arkana atar gezersin...
Sevgiler
Ne Mutlu Türküm Diyene !
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)