Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

merhabalar

REKLAM ALANI

tekirdağ ERHAN ÖZKAN

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Erhan aramıza hoş geldin de biraz daha açıklasaydın kendini. İzdivaç programlarındaki gibi o kadar detaylı değil tabi

ustamm sağolasınnn ne zamandıan beri siteyi takip ediyorum resimlere falan bakıyodum ziyaretçi olarak en sonunnda kayıt olduk walla nasıl anlatayım kendimi hakılısın aslında ya kısa olmuş biraz tekirdağ/marmaraereğlisinde oturuyorum yeniçiftlik arası gidip geliyoruz işte liseyi birdik ünüverste sınavlarına hazırlanıyorum motorlara aşırı tutuku war :D gezi falan olursa katılıyorum çağrırrlarsa iki adet motorum war bi ybr 125 bide yuki 150cc scooter yetiyo bizlere iki kere istanbula gittim bebek taksim beşiktaşı gezmiştimm arkdaşlarmızzz isterse gene gideriz böylee mesaj attığın için de ayriyetten teşekür ederim sağolasın

siyahatmaca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM HD 200 EVO
    Hoş geldiniz....
    Yollar size, sizler Allah'a emanet.....

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    hoşgeldin aramıza....
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

hercul3367 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xt660r innova 125
    hoşgeldin kardeş,tekerin düz bassın...
    Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
    Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
    http://gezginpardus.blogcu.com/

herpinizden allah razı olsun abilerimmm sağlasınızzz teşekkürlerrrrr herpinizee

Tekrardan aramıza hoş geldin.. Biz 1 tane motor bulamıyoruz sen de iki tane var Allah kaza bela vermesin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Erhan
    Türkçe'nin ırzına geçmeden yazarsan daha uygun olur.

Tekirdağ MT ye de bunu yazmışsın.
    Böyle yazarsan kimse seni dikkate almaz,bilesin.

Alıntı erhannnnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tekirdağ yeniçiftlikkk gençler hadiii ya bu kadarmııı tekirdağ :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 05:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 05:39 ----------

abii bi haftaa sonu gezisiii lütfenn gelelimmm buluşalımm yaa tanışalımmm amam çorlu ollmaz :D tekirdağ yada mermara ereğlisi sahilde bi çay içelimmm tüm katılımcılarr bekliyoruzz haydii bi cvp çorluuda yakalndım orionun önünde avustoz ayında motorumu bağladıı polisler :D plakam yoktuu otaparka çektiler ozr yırrttık wallaaa ondan çorlu olmaz diyorummm sağolun :D

okanco sağol teşekkkürlerrr

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:18 ----------

savaskayan abiii diikat ederim sağol

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:18 ----------

abiii wep sitane girdimm resimlerine bakıyorum motor güzelmiş abi :D

ceyhun__22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF150
    welcome to the Turkey ; to English press F13(bulabilirsen)....

SAVASKAYAN abi sitendeki hemen hemen her resmine baktım abi bunca yolculuk arasında yada esnasında yolda tırlardan bi sıkıntın oldumu motorlu olanları genelde sevmiyolar ben bi arkdaşımı motor kazasında kaybettim allah kimseye kaza bela vermesin trakfikle ilgili bi sıkıntı yaşadığın anınn varsa anlata bilirmisin abi merak ettim.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler