tekirdağ ERHAN ÖZKAN
tekirdağ ERHAN ÖZKAN
Erhan aramıza hoş geldin de biraz daha açıklasaydın kendini. İzdivaç programlarındaki gibi o kadar detaylı değil tabi
ustamm sağolasınnn ne zamandıan beri siteyi takip ediyorum resimlere falan bakıyodum ziyaretçi olarak en sonunnda kayıt olduk walla nasıl anlatayım kendimi hakılısın aslında ya kısa olmuş biraz tekirdağ/marmaraereğlisinde oturuyorum yeniçiftlik arası gidip geliyoruz işte liseyi birdik ünüverste sınavlarına hazırlanıyorum motorlara aşırı tutuku war :D gezi falan olursa katılıyorum çağrırrlarsa iki adet motorum war bi ybr 125 bide yuki 150cc scooter yetiyo bizlere iki kere istanbula gittim bebek taksim beşiktaşı gezmiştimm arkdaşlarmızzz isterse gene gideriz böylee mesaj attığın için de ayriyetten teşekür ederim sağolasın
Hoş geldiniz....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
hoşgeldin aramıza....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hoşgeldin kardeş,tekerin düz bassın...
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
herpinizden allah razı olsun abilerimmm sağlasınızzz teşekkürlerrrrr herpinizee
Tekrardan aramıza hoş geldin.. Biz 1 tane motor bulamıyoruz sen de iki tane var Allah kaza bela vermesin..
okanco sağol teşekkkürlerrr
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:18 ----------
savaskayan abiii diikat ederim sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:18 ----------
abiii wep sitane girdimm resimlerine bakıyorum motor güzelmiş abi :D
welcome to the Turkey ; to English press F13(bulabilirsen)....
SAVASKAYAN abi sitendeki hemen hemen her resmine baktım abi bunca yolculuk arasında yada esnasında yolda tırlardan bi sıkıntın oldumu motorlu olanları genelde sevmiyolar ben bi arkdaşımı motor kazasında kaybettim allah kimseye kaza bela vermesin trakfikle ilgili bi sıkıntı yaşadığın anınn varsa anlata bilirmisin abi merak ettim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)