selam motorsiklet.net ailesi
Reklamlar
-
merhabalar ben istanbulda yaşıyorum 11 senedır motor kullanıyorum mobiletle başlayan motor aşkım HONDA 600RR kadar dayandı suan 600RR kullanıyorum allah nasıp ederse 1000lık bır motor düşümuyor deyılım bu siteyi bayadır takip ediyordum ama üye olmamıştı şimdi üye oldum aranızda benım ıcınde yer var mı
Reklamlar
-
hoşgeldin kardeş inşallah istediğin 1000liğe kavuşursun yeni kasa bi 1000rr yakışır
Fikirlere Kurşun İşlemez .
-
Hosgeldin Aman dikkat et motorsiklet.net değil motosiklet.net fırça yeme sende benim gibi.
-
hoşgeldin kardeş tabiki de var ne demek ! Kendini biraz tanıtırmısın ._? nerde oturuyosun yaş kaç ne işle mesgulsun ?
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
Mersin İl Temsilcisi
erhdec adlı üyeden alıntı
Hosgeldin Aman dikkat et motorsiklet.net değil motosiklet.net fırça yeme sende benim gibi.
hoşgeldin. nasıl oluyor internet adres çubuğuna doğru adı yazıp, cümle içinde yanlış telaffuz edilebiliyor, anlayabilmiş değilim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
-
hoşgeldin
-
Alper41 adlı üyeden alıntı
hoşgeldin kardeş inşallah istediğin 1000liğe kavuşursun yeni kasa bi 1000rr yakışır
amın inş hoşbulduk bu arada
erhdec adlı üyeden alıntı
forum modulatörü yok mu düzeltiversin hızlı yazdım boş bulundum yani olur böyle hatalar
zamisli adlı üyeden alıntı
hoşgeldin kardeş tabiki de var ne demek ! Kendini biraz tanıtırmısın ._? nerde oturuyosun yaş kaç ne işle mesgulsun ?
hoşbulduk istanbulda yaşıyorum kardeş yaşım 27 ne iş yapıyorum yönetici asistanlıgı yapıyorum.
yürekçe adlı üyeden alıntı
hoşgeldin. nasıl oluyor internet adres çubuğuna doğru adı yazıp, cümle içinde yanlış telaffuz edilebiliyor, anlayabilmiş değilim
vallahı oluyor işte napalım yazdık yanlışıla bi zahmet modulatör kardeş
Şenonar adlı üyeden alıntı
Aramızda herkeze yer var
İsmail ordan bir sandalye getir bakalım
R yok bu arada motosiklet.net
Hoşgeldin allah kaza bela vermesin
hoşbulduk kardeş baya yoruldum bu SS benı baya yordu :D herkese benden çay :D
kanucan adlı üyeden alıntı
hoşgeldin
ok anladım motosiklet.net
-
aga su motorunun bikaç resmini koyda gözümüz motosiklet görsün biras şu grafik ekle butonuna tıklıcan eklemek için hemen üstte görürsün
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
zamisli adlı üyeden alıntı
aga su motorunun bikaç resmini koyda gözümüz motosiklet görsün biras
şu grafik ekle butonuna tıklıcan eklemek için hemen üstte görürsün
ekleyelım kardeşim ne demek
-
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
hos geldin gecen okudugum bir baslikta 1000RR lardan cok sikayetcilerdi uretim hatasi sifir makinalar bir dunya yag yakiyormus falan ona gore oyle birsey almak niyetin varsa 1000lik diyince aklima geldi yani sen daha iyi bilirsin gerci
-
Djnkt adlı üyeden alıntı
hos geldin gecen okudugum bir baslikta 1000RR lardan cok sikayetcilerdi uretim hatasi sifir makinalar bir dunya yag yakiyormus falan ona gore oyle birsey almak niyetin varsa 1000lik diyince aklima geldi yani sen daha iyi bilirsin gerci
bılıyorum ben bu sorunu yağ yakıyor 1000RR'lar belki suzukide olabılır bakıcam k8 k9 olanbılır.
-
hoşgeldin aramıza kardeş,1000 rr düşünüyosan hiç çekinme yağ yakma sorunu sadece 2008 modellerde vardı,onu da hallettiler,yağ yakma ve yağ eksiltme aynı şey değil,ona bakarsan benim sv650s de yağ eksiltiyor,gayet normaldir,ama repsolden şaşma derim ben,tekrar hoşgeldin iyi forumlar
-
by_dengesiz adlı üyeden alıntı
hoşgeldin aramıza kardeş,1000 rr düşünüyosan hiç çekinme yağ yakma sorunu sadece 2008 modellerde vardı,onu da hallettiler,yağ yakma ve yağ eksiltme aynı şey değil,ona bakarsan benim sv650s de yağ eksiltiyor,gayet normaldir,ama repsolden şaşma derim ben,tekrar hoşgeldin iyi forumlar
saol kardeş bakıcazz paramıza göre sımdılık 600RR var
-
A.S. Hoşgeldin kardeş... Ben bu çocukta hız kokusu alıyorum
-
a.s hoşgeldıniz bence gec bıle kalmıssınız üye olmaktan bir de evet (motosiklet)
-
Hoşgeldin. Tabik yer var.. Motosiklet.nette daha bircok kişiye yer var.. Keyifli formlar..
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
-
motorun yakıyor.. Aramıza hoş geldin..
-
EruKING adlı üyeden alıntı
A.S. Hoşgeldin kardeş... Ben bu çocukta hız kokusu alıyorum
hoşbulduk karedş.. biri hız mı dedi :D
pislik adlı üyeden alıntı
a.s hoşgeldıniz bence gec bıle kalmıssınız üye olmaktan bir de evet (motosiklet)
geç oldu ama güç olmadı hoşbulduk
gezgin_33 adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin. Tabik yer var.. Motosiklet.nette daha bircok kişiye yer var.. Keyifli formlar..
hoşbulduk herkese benden çay
okanco adlı üyeden alıntı
motorun yakıyor.. Aramıza hoş geldin..
saol motor yakıyor ama bu sıra bınemıyoruz -8 derece olmuş her yer :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler