Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Bütün Motosiklet.net ailesine merhabalar...

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Moto yokooo :)
    merhabalar abilerim ablalarım foruma yeni kayıt oldum Allahın izniylede kalıcı olmaya geldim malesef yaşım ehliyet almama yetmiyor daha lise1 e gidiyorum :( ama motorlara karşı çok fazla ilgim var.Benide bu büyük motorsiklet.net ailesine kabul ederseniz çok sevinirim...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Osbourne - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Hoşgeldin..

Bir an evvel ehliyetin ve motosikletin ile birlikte aramızda görmek isteriz

Motosikleti
    Aslında bi aralar ehliyetsiz motor almayı çok düşündüm hatta ciddi ciddi motor araştırıp alabilecegm motorları çıkarmıştım adamların telefon numaralarını filan hepsini ayarlamıştım sonra bu olay dedemle dayımın kulagına gitti dedemin yaşı şuan 75 ve hala motor sürüyor düşünün tecrübesini Dedemin Verdigi nasihatlar biraz soguttu beni motordan dayımda şu motorlu polislerdendi ama motorla kaza yaptıgından dolayı motoru bırakmak zorunda kaldı herneyse dayım beni polis karakoluna götürdü orda bi tane benim yaşlarımda çocuk ehliyetsiz motor sürerken birine çarpmış dogal olarak o çocugu ve ehliyet sahibi olan babasını içeri almışlar çocukla babasının hali o kadar perişandı ki beni ehliyetsiz motor kullanmaktan soguttu :( o yüzden motor alamıyorum ama en kısa zamanda bende motor ve ehliyetimle birlikte gezilere etkinliklere katılmak isterim... Bu arada Bu kadar yazının içinde hoşbulduk demeyi unuttum ...Hoşbulduk abicim...

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    hoşgeldin kardeşim izmirin neresindensin ? ben buca'dayım

Motosikleti
    Buca birazcık bize uzak kaçıyor ben bornovada oturuyorum atatürk mah. sinde bu arada tanıştıgımıza memnun oldum

t.madde - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial 151 rs gitti tvs apache rtr 150 geldi =)
    bende tanıştığıma memnun oldum

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Hoşgeldin arkadaşım...

bugay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hoşgeldin geçenlerde bi topic açmıştım ehliyetsiz motosiklet kullanmakla ilgili benim yaşım tutuyo ama almıyorum b ehliyetini bekliyorum. ama beni de soğuttular ehliyetsiz kullanmaktan

Arjantinli69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSF 600 S BANDİT
    hoş geldin genç kardeş,aman ehliyetsiz motor düşünme derim
    Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER

dreamdark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hoşgeldin, ama doğru yazsaymışsın keşke.
    motosiklet.net , "r" yok.

Motosikleti
    Alıntı m.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin arkadaşım...
    Hoşbulduk abicim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:52 ----------

Alıntı bugay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoşgeldin geçenlerde bi topic açmıştım ehliyetsiz motosiklet kullanmakla ilgili benim yaşım tutuyo ama almıyorum b ehliyetini bekliyorum. ama beni de soğuttular ehliyetsiz kullanmaktan
    hmm topic i okumaya çalışıcam inş. bulurum bu arada hoşbulduk abicim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:53 ----------

Alıntı Arjantinli69 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hoş geldin genç kardeş,aman ehliyetsiz motor düşünme derim
    Hoşbulduk abicim eskiden düşünüyordum ama artık aman diyorum merak etme o yüzden abicim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:54 ----------

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aboo çok pardon ya özür dilerim abicim ve bütün motosiklet.net üyeleri klavyede hep r yi koydugum için alışkanlık olmuş malesef :(

Motosikleti
    Stunt Apache RTR Artık Yok....
    Hoşgeldin biraz daha sabıRR
    Ne demişler sabRRın Sonu RR (kim demiş yalan söylemiş)
    [B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
    [B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:

YOLAVCISI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni 250 Cross
    .....Hoşgeldin.....
    ===YOL AVCISI===

Motosikleti
    06" Honda Cbr 125 R(Satıldı) / BekleniyoRR :)
    Hoşgeldin,Bende Bornova-Erzene mah. .

Dedenin ve dayının yaptığı nasihatlar ve örnkeler gayet güzel keşke herkesin böyle büyükleri olsada herkesi bilgilendirse,illegal olmak bir işe yaramıyor herşeyi kuralına göre zamanında yaparsan en büyük zevki işte o zaman alırsın
    [B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]

Dostum aramıza hoş geldin.. Sefa getirdin..

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    aramıza hoş geldınız zaten soğuduğunuzu söylemişsınız dedenıze ve babanıza ilgili olmaslarından ötürü tarafımdan teşekkürlerımı iletın lütfen
    her aile cocuğunla ilgilenıp anlatsa anlamıyorsa uygulamalı izah etse problem kalmaz eğitim ailede başlar gelmez dediğimiz gunler gelıyor ben ne zaman derken 10 yıl gecmiş şimdi düşünüyorumda o zaman bıze anlatan da yoktu ama doğrudan şaşmadık şükür

Motosikleti
    şimdi yok
    Aramıza hosgeldin oncelikle. Bu site bir aile ortamı gibidir zaten buluşmalara gelirsen bunu bizzat görürsün. Umarım burada güzel dostluklar kurar ve faydalı bilgiler ogrenirsin. Tekrar aramıZa hosgeldin bu arada motoru ehliyet kullanmaz. Ama herkezinde dediği gibi ehliyetsiZ kesinlikle motor kullanmanı tavsiye etmem gorusmek uZere
    ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::

Motosikleti
    Alıntı Şenonar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin biraz daha sabıRR
    Ne demişler sabRRın Sonu RR (kim demiş yalan söylemiş)
    RR hayalim zaten abicim inş. bi gün sürme fırsatımda olur ama ondan önce en az bi 10-15 bin km. 125 cc gibi düşük hacimli bir motor sürmem lasım ondan sonra egitimler fln anca ondan sonra bu arada hoşbulduk abicim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:42 ----------

Alıntı YOLAVCISI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    .....Hoşgeldin.....
    Hoşbulduk abicim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:43 ----------

Alıntı dynner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin,Bende Bornova-Erzene mah. .

Dedenin ve dayının yaptığı nasihatlar ve örnkeler gayet güzel keşke herkesin böyle büyükleri olsada herkesi bilgilendirse,illegal olmak bir işe yaramıyor herşeyi kuralına göre zamanında yaparsan en büyük zevki işte o zaman alırsın
    Hoşbulduk abicim erzane mah. baya yakın bizim buraya yürüyerek bile gelebirim zaten yokuş aşşagı olcagından ama çıkarken ne yaparım bilmiyorum Bu arada dediklerinede tamamiyle katılıyorum abicim...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:45 ----------

Alıntı okanco adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum aramıza hoş geldin.. Sefa getirdin..
    Hoşbulduk... galiba sizde benim gibi ehliyet için gün sayıyorsunuz 3 ay yazmışsınız motor kısmınada öyleyse eger bütün sınavlarından 100 alarak geçmen dilegiyle

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:46 ----------

Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aramıza hoş geldınız zaten soğuduğunuzu söylemişsınız dedenıze ve babanıza ilgili olmaslarından ötürü tarafımdan teşekkürlerımı iletın lütfen
    her aile cocuğunla ilgilenıp anlatsa anlamıyorsa uygulamalı izah etse problem kalmaz eğitim ailede başlar gelmez dediğimiz gunler gelıyor ben ne zaman derken 10 yıl gecmiş şimdi düşünüyorumda o zaman bıze anlatan da yoktu ama doğrudan şaşmadık şükür
    Hoşbulduk abicim... Teşekkürlerinizi ilettim onlarda fikirlerine katılıyor diye size teşekkür ediyorlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:48 ----------

Alıntı tanrinin_kirbaci34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aramıza hosgeldin oncelikle. Bu site bir aile ortamı gibidir zaten buluşmalara gelirsen bunu bizzat görürsün. Umarım burada güzel dostluklar kurar ve faydalı bilgiler ogrenirsin. Tekrar aramıZa hosgeldin bu arada motoru ehliyet kullanmaz. Ama herkezinde dediği gibi ehliyetsiZ kesinlikle motor kullanmanı tavsiye etmem gorusmek uZere
    Hoşbulduk abicim...Sitenin aile ortamı gibi zaten belli sitede dünden beri geziyorumda herkes birbirini yakından tanıyor ve en iyi şekilde bir karşılık beklemeden yardım etmeye çalışıyor bu arada faydalı bilgiler ögrenmeye başladım bile dünden beri galiba 6 tane güvenli motor kullanmakla ilgili şey okudum bunun yanı sıra iyi bir motor seçimi ile alakalı ve motorlarla ilgili yeni çıkan haberleride okumaya çalışıyorum...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:53 ----------

Alıntı dreamdark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Moderatör abilerime msj atıp düzelttirdim abicim...

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    Hoşgeldin dostum...
    Saygılarımla...

Motosikleti
    Alıntı MaRaNtZz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hoşgeldin dostum...
    Hoşbulduk abicim...

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler