aramıza hoşgeldiniz...
aramıza hoşgeldiniz...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Kazasız Belasız Keyifli sürüşler Paylaşım için Teşekkür ederiz
hayırlı olsun bol keyifli sürüşler
Yüksek Kalite Üstün Performans
bence kendinizi öyle alıştırmayın, nasıl alışırsanız öyle devam eder. eğitim aldığım hocalar hep şunu söylüyordu; yolda giderken elin-parmağın debriyajda frende olmasın, ihtiyaç olduğunda ise dört parmağınla sık.
hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela göstermesin. durumum senden çok da farklı değil, ben de 36 yaşındayken motor ehliyeti aldım ve daha öncesinde hiç motor kullanmışlığım yoktu. motosikleti almam için 3 yıl daha geçti ve kendimi hâlâ acemi hissediyorum.
Honda'nın Güvenli Sürüş-2 eğitimini almıştım, tavsiye ederim.
Ehliyet kursunu bitirdiğimde cesaretim tamdı; ilk defa motorla trafiğe çıktığımda öyle panikledim ki, en kısa yoldan eve geri döndüm. ilk gezimde 50 km. hızı geçmeye korktum. Trafiğe alışmak için Pazar sabahı gezmelerini tavsiye ederim.
hayırlı ve uğurlu olsun.inşallah kazasız belasız nice kmler yapacağınız vazgeçilmez,anlatılmaz,yaşanır bir duygu ile tanışmak üzeresiniz.
aramıza hoşgeldiniz.sağlıkla ve emniyetle...
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
sevgili dostlar, tekrar teşekkürler. 20 gündür, şu çok soğuk son bir haftayı saymazsak, 2-3 günde bir ara sokaklarda, boş saatlerde 10-15 dk lık kısa turlar atıp denge konusunda beceri kazanmaya çalıştım. açıkçası, istanbul'daki honda eğitimlerine katılmak isterim ama şartlar uygun değil. o yüzden burada genel olarak tanıştığım motor ustalarının önerdiği bir iki eğitmenle görüştüm. mart sonuna dek -maddi bir problem olmazsa- 15-20 saatlik bir eğitime katılacağım. o yüzden şimdilik ehliyetsiz şekilde ana yollara çıkmadan ufak ısınmalar yapıyorum. bindikçe gördüğüm ise -burada yüzlerce kez söylendiği gibi- bu iş ne olursa olsun bir ego tatmini, kendini gösterme işi haline dönüşebiliyor. genç ve yeni başlayan arkadaşlara naçizane boooolca sağduyu ve kurallara saygı öneriyorum. evet kaza her şeye rağmen olabilir ama ihtimali düşürmek bizim elimizde.
saygılar...
merhaba arkadasım bende sıteye yenı uye oldum hayırlı olsun saglıklı gunler temennı ederım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)