Hangi cruıser e binmeliyim
Reklamlar
-
Arkadaşlar daha çok yeni üyeyim. Sizlerle tanışıp fikirlerinizden yararlanacak olmam beni çok mutlu ediyor. Yaklaşık 1 yıl dan beri fazlasıyla motorsikletlerle ilgileniyorum fakat o kadar çeşit var kı karar vermek çok zor. 6000 tl. Civarı iyi bir cruıser düşünüyorum sadece. Ama hangisi olmalı bilemiyorum. Tecrübelerinizi paylaşın lütfen..
Reklamlar
-
gv 250 aquila ksinlikle araştırmalısın
-
-
-
-
Buna benzer bir arkadas cruiserl'er arasinda seçim yapamiyordu ve bizde yardimci olduk sen burdaki yazilanlari bi oku bence çok isine yarayacak..
http://www.motosiklet.net/forum/mark...750-vt-mi.html
-
ön tekerlerin kalın yadsa ince olmasının olumlu/olumsuz bir yanı var mı acaba. Sahsen ben kalın tekerlerin motoru daha iyi gösterdiğini düşünüyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:17 ----------
kocc adlı üyeden alıntı
zaten bende bunu düşünerek üye oldum. Kesinlikle faydası olacak
-
ön tekerle dönüş yaptıgın için zaten çok kalın lastik olmaz
olursada dogru düzgün dönmez
-
http://www.sahibinden.com/25_000km_d...XQQdisplayitem
Bu motoru önerebilirim. Arkadaşımın motoru. Çok temiz olduğunu biliyorum. İlla ki cruiser alacaksan (kullanışlı olmayan bir tarz), fiyatı da uyarsa, kaçırılacak motor değil. Sahibi aşık neredeyse motoruna.
"in the land of the blind, one eyed is the king..."
-
Resimler harika. Aslına bakarsan bende tam olarak dragstarı hayal ediyorum ama 7.5 diyor arkadaş
-
^^
-
Işte tam olarak bilemiyorum. Kullananlar ne der... Bunca modelden karar vermek zor
-
Benim zulada 7.000'lik bir Yamaha var ama sen 6.000 demişsin olmaz,km 7000.
-
Hocam at geri vitese sildir 1000 ini. Anlaşırız muhakkak.
-
bence temiz bir dragstar 650 bak çok güzel motor
-
Motosiklet tecrübeniz nedir?
-
Vitessiz motor çok kullandın ama bu tarz cruıser tecrübem yok
-
AKUSTİK adlı üyeden alıntı
sorun çekmessin sadece ağırlık konusunda alışman lazım o kadar inşallah gönlünce bi makina bulursun
-
AKUSTİK adlı üyeden alıntı
İlk motorun mu?
-
Teşekkür ederim. Aklımda hep xvs 650 var. Sadece görüntüsüne göre konuşuyorum. Parça yakıt sürüş servis hakkında hiçbir bilgim yok. Ama 6000. Tl. Ye bulmak da zor galiba
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:43 ----------
motorhocası adlı üyeden alıntı
ilk motorun mu?
evet ilk olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler