Arkadaşlar ismim eray, herkese merhaba, bu kış indiriminde motor sahibi olucam inşallh. Ankarada yaşıyorum gazi inşaat öğrencisiym, seneye şehir içi şehir dışı aktivitlerde görüşmek üzere..
Arkadaşlar ismim eray, herkese merhaba, bu kış indiriminde motor sahibi olucam inşallh. Ankarada yaşıyorum gazi inşaat öğrencisiym, seneye şehir içi şehir dışı aktivitlerde görüşmek üzere..
hoşgeldinnnnn
Hoşgeldin, aramıza.Katılımcı olman dileklerimle.
hoş geldin eray.görüşmek üzere bakalım
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
eray hoşgeldin.............
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Aramıza hoşgeldin Eray abi..
hoşgeldin eray ne alacaksın bu arada motosiklet olarak
Hoşgeldin arkadaşım...
aramıza hoş geldin , kalıcı ve katılımcı olman dilegiyle, yeni motorun hayırlı ugurlu olsun bakalım en yakın zamanda alman dileğiyle. Gazi yönetimde tanıdıklarım var sana yardımcı olabilirim sorunun olursa
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
Cümleten hoşbulduk arkadaşlar.
Henüz motosikletle haşır neşir değilim maalesef, yaklaşık 2 yıldır ilgim war. Biraz araştırdıktan sonra başlangıç olarak cbr125 kararı werdim. Şuanda 65 model ford taunus 17m kullanıyorum, motorla tanıştıktan sonra classic hariç arabalar ilgim kalmadı. Üni bitene kadar cbr125, sonrası artık hayat ne getirirse.
Motor sahibi olmaya karar werince sadece motor almakla bitmiyo, daha önemli olan kask, korumalık, mont vb. şeyler güvenlik açısından ön plana çıkıo, şimdi de bunların araştırmasını yapıyorum. Kalite açısından nolan kasklar ideal galiba yarıca 3lü 4lü setlerde war piyasa da ama, markaları tanımadığım için güvenmek biraz bilgi istiyo. Hertürlü tavsiyelerinize açığım arkadaşlar, bilgilerinizi fikirlerinizi duymaktan çok memnun olurum.
Hoş geldiniz. Motorlu hayatınız hayırlı uğurlu, kazasız, belasız ve bol keyifli olsun inşallah...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Taunus çocukluğumda hayalimdi, ahh ahhh o günler ne güzeldiii...
odamın duvarında kocaman posteri vardı, gri bir taunus, memlekete gidersem bu sene o posteri,burdaki odama getireçeğim.
Seçimin çok iyi , ilk deneyim için en ideal motoru seçmişsin,tebrik ederim..
korumalar çok önemli senin söylediğin gibi onları eksik etmiyelim.
Bütcene uygun agv kasklar var onlar ideal ,uygun fiyat ve kalitede.
Şimdiden hayırlı olsun...
hoşgeldin aramıza
cihARN 125 MOtorum Ve Benim Tek İsmimiz
biraz hışır durumda ford. küçük kazalardan sonra parça bulmak kolay deil o yüzden darbeli bi halde bekliyo şimdilik. Motor yükseltmeden önceki işim fordu yenilemek olucak. Kullanımı çok hairka bi araba koldan vites bulursan tavsiye ederim, 69dan sonraki modellerin hepsi normal vites.
Agv ye baktım dediğin gibi hem fiyat hem kalite bi arada görünüyo tavsiye için teşekkür ederim hiç dikkatimi çekmemişti. Mont içinde alpinestar ideal galiba kararsız kaldığım bi nokta war özel pantolon çok gerekli mi? olmasa da olur gibi geliyo bana..
hoşgeldin.
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)