bir yeni üye daha, selamlar...
Reklamlar
-
Arkadaşlar yeni geldim, hoşbuldum, hoşgördüm...
bir süredir sitenizi inceliyorum ve çok beğendim, kafama takılan birçok soruya cevap bulabildim...
uzun bi süre mobilet kullandım ve onu sürmekten bile büyük keyif aldım, geçenlerde ömrünü doldurmaya başladığı için elden çıkardım...
inşallah şubat 2010 da A2 me kavuşmuş olacağım, yaz dönemine inşallah yeni bir motor sahibi olarak gireceğim, yanlız bu noktada tavsiyelerinizi ve tecrübelerinizi bekliyorum.
vitesli motora yeni başlayacağım ve uzun yol yapmak niyetim; beni yormayacak 2 kişi ile uygun bi performans alabileceğim (başlangıç olacağı için maddi olarak da kısıtlama koydum kendime max 4000 tl şu an) bir motor arıyorum, yardımcı olursanız sevinirim...
herkese selam ve teşekkür ederim tekrardan....
Reklamlar
-
Öncelikle aramıza hoşgeldin burada senin dediğin gibi birçok soruna cevap bulabilirsin güzel ve eglenceli bir ortam...Samimi insanlar çok burada.
Ehliyetin hayırlı olsun diyeyim şimdiden yeni motorunda öyle
senin için aklıma ilk gelen motor cbf 150 oldu...
Bedenimdeki Ruhun ^3^ günlük sahibiysem istedigim gibi yaşarım.
-
hoş geldin herkez der korumalarını tam al der ama bana göre iyi bir kask yeter maddi durumuna göre temiz bir honda cbf 150 yada yamaha ybr 125 alırsın kalan paranlada iki tane kask alırsın diğer korumaları zamanla istersen tamamlarsın
-
Hoşgeldin genç. İnşallah sende bizler gibi motor üzerinde ihtiyarlarsın.
Senin için tavsiye edebileceğim motosiklet Honda cbf 150 kırmaya inat edersin o senden fazla kırılmamaya inat eder. Sonunda sen pes edersin.
-
-
aramıza hoş geldiniz............................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
-
ARamıza hoşgeldin.. İlk adım olarak Honda CBF 150 derim.. Yaa da TVS Apache.. Yaaa da Yamaha YBR 125 ;)
-
Aramıza hoşgeldiniz, Benim tavsiyem cbf'den yana olacak.
Biraz geç olsun ama cbf olsun derim. Gerçekten ne istediğini biliyosan bana hak vereceksin.
Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!
-
09 Aralık 2009, 17:09
Mersin İl Temsilcisi
t.madde adlı üyeden alıntı
hoş geldin herkez der korumalarını tam al der ama bana göre iyi bir kask yeter maddi durumuna göre temiz bir honda cbf 150 yada yamaha ybr 125 alırsın kalan paranlada iki tane kask alırsın diğer korumaları zamanla istersen tamamlarsın
koruma ya tam olur ya da hiç olmaz. yere düştüğünde sırtını, kolunu kask mı kouyacak.
yarım bilginle yanlış yönlendirme insanları
kardeşim; öncelikle hoşgeldin. şunu unutma, bir şeyden zevk alıyorsan ona devam edersin. acı veriyorsa, sıkıntı yaratıyorsa yarım yaşamktansa vazgeçersin. motosiklet ya yaşam tarzıdır ya da ihtiyaçtır.
ihtiyaç olarak görüyorsan korumalığını sıkı al ( en az 5 sene kullanacaksın çünkü ) motorunu şehir içi için kıvrak ve ekonomik bir motosiklet al ( ybr, kymco, cbf 150, tvs apache 150 vs )
ya da hayat tarzınsa yine sıkı bir korumalık ( hiçbirşey hayatından üstün değil ) ve bir cbf ya da hyosung gt 250 derim...
kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
09 Aralık 2009, 21:12
herkese çok teşekkür ederim, cbf 150 ve ybr 125 i daha önce de incelemiştim ama tvs apache yi pek incelememiştim, güzel bir motora benziyor yapılan yorumların bir kısmını da inceledim bu üç modelden birini seçerim alacağım zaman
-
10 Aralık 2009, 14:55
hoş geldiniz
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler