kullanılan bu siteyi geçen seneden bu vakte kadar takip ederken dedimki artık ben de üye olayım.yani çaylağım.
kullanılan bu siteyi geçen seneden bu vakte kadar takip ederken dedimki artık ben de üye olayım.yani çaylağım.
Geçen seneden beri takip ediyor ve yeni üye oluyorsun Baya beklemişsin...Neyse geç olsun güç olmasın hesabı diyelim.Aramıza hoşgeldin,umarım kalıcı olursun...Biraz daha kendinden bahsedersen iyi olur,kimsin?necisin?yaş kaç?neredensin?falan filan...
hoşgeldin dostum . forrap ın dediği gibi geç olsun güç olmasın
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
evet geç oldu ama güç olmadı.katıldığım ortamda bir anda yoğunlaşıpta yel gibi esip gitmeyi istemem.iş ortamım bilhassa yazın çok yoğun olduğundan sanal ortamda bulunamıyorum kışın vakit buldukça bu gibi ortamlarda dostane arkadaşlarımla güzel şeyler paylaşmaya çalışıyorum.Siz arkadaşların arasına aydın/didim den katılıyorum yaş 28 adım serkan fotoğrafçıyım.
Merhaba Aramıza Hoşgeldin Doğru adrestesin ....
Hoşgeldin...!
[color=blue]Motosiklet Kullanmak Bir Düşünme Yoludur....![/color]
[color=red]0Rh+[/color]
selam hoşgeldin, başlığı yanlış yere açmışsın maalesef.
Barış abi de dalmış taşımamış heralde.
»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Foruma yazilacak konular ilgili bölümlere yazilmalidir. Yanlış bölüme açılan başliklar yöneticilerce ilgili bölüme taşınır... Tekrarı halinde SİLİNİR! Bu nedenle itiraz türü yazilarin da silinmesi, veya cevaplandirilmasi sorumlunun yetkisindedir.
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.
Şikâyetler için... info@motosiklet.net
************** Site Yöneticisi: danger0 **************
Biz ilhamlarimizi gokten ve gaipten degil dogrudan dogruya hayattan almis bulunuyoruz. K.Atatürk
valla sana bir sene bekleyip öyle hoşgeldin diycektim aslında ama,dayanamam ben okadar.içimde kalmasın bari
hoşgeldin
dogruyu bulmak zaman alır,geç olur..............
hoş geldin dostumm..
hoşgeldin, bize güzel fotolar gönderirsin artık
May the Force be with McLaren Mercedes
Sekano26 Hoş Geldin
[I]Прекален Моториэиран[/I] :wiinkk:
hoş geldin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)