DOSTLAR HAYIRLI GECELER YENI KAYIT OLDUM PIAGGIO VE YAMAHAxmax250 kullanıcısım cok sorularım var hazırmısınız
DOSTLAR HAYIRLI GECELER YENI KAYIT OLDUM PIAGGIO VE YAMAHAxmax250 kullanıcısım cok sorularım var hazırmısınız
Aramıza Hoşgeldin Hocam .. Sorularına Tüm MT aiLesi oLarak cvp Bulmaya Çalısıcass.. ( Çalışmadığım yerden sorma bana )
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Hoşgeldin, Kafandaki sorulara cevap için önce forumdaki atölyeye uğra orda tatmin olamazsan biz burdayız
Dilin söylediği veya kalemin yazdığı bütün üzücü kelimelerin içinde en üzücüsü şudur,KEŞKE"
hoşgeldiniz...
ama sen de sana sorulanlara cevap ver olur mu*
mesela ben sana sorayım, neden en gıcık motosikletlere sarmışsın kendini. mesela git silverving al, ne bileyim vitesli bişey al ki motosiklet kullanıyorum diyebilesin...
ne o öyle akülü araba gibi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Aramıza hoşgeldin..
Hoşgeldin
Tüketici yaşamak iyi değildir. Üretici olalım Mustafa Kemal ATATÜRK
hoşgeldin..
Tekeriniz Taş Kaskınız Asfalt Görmesin Dostlar.
Aleykümselam hoşgeldin
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
Xmax kral motordur, sen bakma bazı arkadaşlarımızın dediklerine!
Aramıza hoş geldin. Xmax'çıların muhabbet mekanı şurası:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...asligi-45.html
Ağır metal insanı...
ve aleyna aleykümselam hoş geldiniz buyrun aramızda seni görmekten mutluluk duyarız
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)