Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Acemi motorcu için öneriler nedir???

REKLAM ALANI
    BiLaL_22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SuperKing 110-2 [ cup ] Çan Çin Çon =)
    Hocam Hoşgeldin aramıza.. Benim Söliceklerimi Herkes Sölemiştir Belki Eksik belki fazla benimde önerilerim bunlar..
    *Korumalarını Tamamlamaya Bak..
    *Motor ile Yavaş Gitmeye bak..
    *Çabuk Gaza Gelme Yanından Gecen Motorlar Sana artistlik yapıcaktır gel kapısalım hesabı kafana takma yoluna bak..
    *Trafiğe Cıkarken Dikkat Et Ana yollarda Sollamaya V.s. Şekilde Kendini Riske Atma vede Çok Şeritli Yolda Sürekli Sağ Şeridi Kullan Mecburi Kalmadıkça Şerit Değiştirme..
    *Takım Taklavatını eksik Etme Bir Şekilde Yanında bulundur ..
    -----------------------------------------------------------------------
    Bunlar Benim aKLıma Gelenler..
    Vede Bakımlarını yaptırmayı unutma..
    Bu arada Ehliyetin ve motorun hayırlı olsun allah kazadan beladan uzak tuttsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:36 ----------

Alıntı eftelya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet aile gibiyizdir , aile reisi de benim , burda ben ne diyosam o olur , seni de ışıklarda dilendirecemmm ... kardeslerin gibi para getireceksin bana para paraaaa
    hahahaha ya Varya Aksam Aksam Kopardın beni aLLah iiliğini Versn aLLahta Seni Güldürsün
    Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    honda cbf 150
    abi trafik alanları dışında alışmaya çalış.siteden kullanma tekniklerini oku ve dene.baharda da eğitim al en temizi.bende öyle yapacağım.hoşgeldin.

Motosikleti
    CBR 600F
    trafikte g.zekalı umursamaz taksi,münübüs ve otobüs şöfer parçalarından uzakdur abi.sağlarından geçmemye ve kornayı etkin kulanmaya bak

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    hoşgeldin, ama anlatmayla, okumayla olmaz bu iş. onbinlerce km yapacaksın hatta bir kaza yapacaksın binlerce km lik tecrübeden bile değerli olacak. velhasıl, sana bir tek tavsiyede bulunabilirim;

ne kada öğrenirsen öğren, hep acemisindir. çünkü her yol her an her motor her hız farklıdır!
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

Motosikleti
    600 rr
    ben geçen sene 2005 600 f aldım acemiydim ilk bindiğim motordu..2defa düştüm fakat yüksek ızlarda değil.yavaş yavaş alışmaya başlamıştım makineye.önce gaz ve ön freni yokladım onlara iyice alştım ardından debriyaj olayını serileştirdim.fakat 2 ay sonunda patladım nedeni de ben bu işi öğrendim dememdi ki ennn büyük hataydı.race makine de meğersem ustası diye bişey yokmuş.duydum ki ustayım diyenlerin hepsi mezardaymış..
    kazasız,keyifli sürüşler dilerim bütün motorcu kardeşlerime
    [B][/B] by.ikt_illegal man

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler