Acemi motorcu için öneriler nedir???
Reklamlar
-
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Reklamlar
-
abi trafik alanları dışında alışmaya çalış.siteden kullanma tekniklerini oku ve dene.baharda da eğitim al en temizi.bende öyle yapacağım.hoşgeldin.
-
trafikte g.zekalı umursamaz taksi,münübüs ve otobüs şöfer parçalarından uzakdur abi.sağlarından geçmemye ve kornayı etkin kulanmaya bak
-
Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldin, ama anlatmayla, okumayla olmaz bu iş. onbinlerce km yapacaksın hatta bir kaza yapacaksın binlerce km lik tecrübeden bile değerli olacak. velhasıl, sana bir tek tavsiyede bulunabilirim;
ne kada öğrenirsen öğren, hep acemisindir. çünkü her yol her an her motor her hız farklıdır!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
04 Aralık 2009, 13:48
ben geçen sene 2005 600 f aldım acemiydim ilk bindiğim motordu..2defa düştüm fakat yüksek ızlarda değil.yavaş yavaş alışmaya başlamıştım makineye.önce gaz ve ön freni yokladım onlara iyice alştım ardından debriyaj olayını serileştirdim.fakat 2 ay sonunda patladım nedeni de ben bu işi öğrendim dememdi ki ennn büyük hataydı.race makine de meğersem ustası diye bişey yokmuş.duydum ki ustayım diyenlerin hepsi mezardaymış..
kazasız,keyifli sürüşler dilerim bütün motorcu kardeşlerime
[B][/B] by.ikt_illegal man
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler