Bende Tanıtayım Kendimi :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Hoşgeldiniz keyifli forumlar.
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
hoşgeldin aramıza hep senin gibi motorcu bir babanın oğlu olmak istedim ama babam gençliğinde motorcu olmasına karşın artık artçım olmaktan ileri geçmiyor :( maşallah size
bu arada Suzukileri sevmememe rağmen şu suzuki mavisi hep hoşuma gitmiştir (renk kombinasyonu olarak)...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Hoşgeldin...
Güzel bir tanışma topiği olmış
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
HoşgeLdin Aramıza Hocam Kazasız Belasız SürüşLer .. Motorun Hoşuma Gitti Güzel ve Temiz MAŞALLAH ..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
-
ozgurakman adlı üyeden alıntı
hoşgeldin aramıza
hep senin gibi motorcu bir babanın oğlu olmak istedim ama babam gençliğinde motorcu olmasına karşın artık artçım olmaktan ileri geçmiyor :( maşallah size
bu arada Suzukileri sevmememe rağmen şu suzuki mavisi hep hoşuma gitmiştir (renk kombinasyonu olarak)...
Teşekkürler özgür babamın Motorcu olması Çok büyük bir avantajım diyebilirim.Sen çok istemene rağmen yaşamayabilirsin ama unutma ileride allah nasip ederse çocuklarına Bunu yaşatabilirsin
ErTech adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin...
Güzel bir tanışma topiği olmış
Teşekkür ederim arkadaşım Gayet içimden geldiği gibi yazdım sıradan mrb ben şu gibi şeyler bana yeterli gelmiyor
BiLaL_22 adlı üyeden alıntı
HoşgeLdin Aramıza Hocam Kazasız Belasız SürüşLer .. Motorun Hoşuma Gitti Güzel ve Temiz MAŞALLAH ..
Sağol bilal gözüm gibi bakıorum.namuzsuza :D allah razı olsun iyi dileklerin için..
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
hoş geldin
-
hoşgeldiniz
-
Hoşgeldin aNıl abi ben bARtu kalıcı ve katılımcı olman dilegi ile..
-
hoşgeldin
-
-
tşk ederim arkadaşlar Bnde çok memnun oldum.Umarım daimi ve Kalıcı dostlukların kurulmasına vesile olur bu üyelik...
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
hoşgeldin ss ci
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Terrorizer adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin Şişlili komşu
Hoşbulduk komşu
mondial50tt adlı üyeden alıntı
hoşgeldin ss ci
hoşbuldukkkk
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
-
Hoşgeldiniz iyi forumlarrr
Gazlamalara da bekleriz
-
-
hoş geldin abi
-
hoş geldin, kendini açık ve elştirerek tanışmış olmandan dolayı teşekkür ederim. gezi ve toplantılarımızda senide görmek isteriz.
-
Kardeş hoş geldin Bende şişlide oturuyorum MT-gezilerinde seni,de görmekisteriz.Selamlar
Ben tünal 0533 395 93 04 ( Fazer )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler