vay hırsız vayyyyy Arkadaşım zaten aramızdaymışsın ama bız senı tanımıyormuşuz sen de güzel bır anlatımla kendını tanıttın aramıza hoş geldınız
vay hırsız vayyyyy Arkadaşım zaten aramızdaymışsın ama bız senı tanımıyormuşuz sen de güzel bır anlatımla kendını tanıttın aramıza hoş geldınız
Hoş geldiniz arkadaşım. Fakat böylesine genç insanlarda elinizde bulunan sigaralar kötü durmuş.
hOŞGELDİNİZ..
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
Haberim olursa seve seve gelirim
Hoşbulduk hakan bey Teşekkür ederim.
hoşbulduk,insanların karşındakilerden önce kesinlikle kendilerini eleştirmeleri gerekir.Bende bunu yaptım.Gezi ve toplantılarda olmaya gayret göstereceğim..
Merhaba tünal Memnun oldum..Komşu çıktık telefonu kaydettim.Benimki de zaten imzamda yazıyor..Umarım görüşürüz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
Hoşbulduk.. beğendiğinize sevindim.
Üstad dedğine katılıyorum.29 ekim fotoğrafıydı o 1 kasım itibarıyla sigarayı bıraktım zaten artık temiz hava sahalarından faydalanıyorum Eskilerden kaldı o foto
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
merhaba arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:17 ----------
ps3 sbk 09 oyunu hakkında bilgisi olan varmı acaba
Aramıza hoşgeldin dostum,Daima tekerin düz,Asfalt yüzü görmemeni temenni ederim
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
Benim Babam da Motorcuydu Ve Motor Sevdalısıydı Bende Onun Sayesinde Motor Bağımlısı oLdm
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
Hoşgeldin mt ye
Yolver gitsin .
hos geldin dostum.seni biyerden tanıcam ama cıkaramadım .bende şişilideyim kalpvakfının ordayım.tekrar hosgeldin...
hoşbulduk doğrudur.Bende doğma büyüme şişliliyim...Yüzyüze gelsek belki çıkarırız amma İlk buluşmada görüşürsek bakınırız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:58 ----------
iyi dileklerin için tşk Bilmukabele tüm ikiteker kullanıcılarına gelmiş olsun bu dileğin...
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
ben kalp vakfının arka sokagın da tamirciyim yolun düserse beklerim kardes batuhan CAKIR CAKIRLAR OTO KLINIK
Hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
Yok kardes kalp vakfının arka sokagında eski pazar sokagındayım.
Bekara SS vermesinler.
Aramıza hoşgeldin gazcı.
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
hoşgeldiniz hocam.
hehehe iyi valla : bekara SS yok Çocukluya Da SS yok Benim müstakbel eşim ole diyo valla çocuk olunca motora kendide binemicek ya sende binmiceksin diyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:13 ----------
hoşbulduk baran
[B]AnıL DOĞRU[/B]
anildogru@mynet.com
Aramıza hoşgeldin abim..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)