9 yıllık jawa 250 den sonra 2 yıllık kanuni 15o cc ile motor üzerinde sayısız tehlikeler yaşamış bi motorcu olarak aranıza katılmış bulunuyorum. yeni arkadaşınıza tawsiyelerinizi bekliyorum
9 yıllık jawa 250 den sonra 2 yıllık kanuni 15o cc ile motor üzerinde sayısız tehlikeler yaşamış bi motorcu olarak aranıza katılmış bulunuyorum. yeni arkadaşınıza tawsiyelerinizi bekliyorum
Aramıza hoşgeldin...İlk tavsiyem kendine dikkat et Çok fazla tehlkike yaşamamak için elinden geleni yap,her ne kadar senin elinden geleni yapman,başkasının öküzlüğünü engellemesede... Kalıcı olman dileğiyle.Birde neredensin,isim ne? yaş kaç? vs. biraz daha tanıt dostum kendini
kardeş ne tavsiyesi piyasada motorun olmadığı zaman motor kullanmışsın benim gibi sen anlat ta arkadaşlar dinlesin ayrıca hoş geldin
hoşgeldin
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
5x bak senden önce kutlamamış olmak için kutlamadım burayı (görmedim aslında da çevireyim kazı biraz dedim).
hoşgeldin arkadaşım, aramızda seni de görmekten mutluluk duyarız
May the Force be with McLaren Mercedes
hosgeldın...
Hoşgeldin Sana tavsiyem forumları okuman. Forumda istediğin bilgilere ulaşacaksın
yol bir yere gitmez o bir durma biçimidir,
yaşamak hızlı bir ölme biçimidir.
hoşgeldin...
Hoş geldin jawa hikayelerini dinlemek isterim.
:pr: TrueWolf :pr:
tonla tehlike atlatan sensin biz senin tavsiyelerini bekliyoruz
aramıza hoşgeldin
Arkadaşım aramıza hoşgeldin
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin.
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Hoşgeldin arkadaşım sefalar getirdin
´Gerçekci ol imkansızı iste´ CHE
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)