Herkeze merhaba arkdaşlar.Bendeniz Anesmotor satış müdürü Hakan.
Herkeze merhaba arkdaşlar.Bendeniz Anesmotor satış müdürü Hakan.
Hoşgeldin müdür
hoşgeldiniz uğur bey miydi onu tanıyorum ordan bende lüleburgaz onurmotosiklet ali tezcanın kızı
::160:: [COLOR="Magenta"][B][I]тєκ ѕєvgiℓiм мσтσѕiκℓєтiм [/I][/B][/COLOR] :joker: ::kalbim::
Aramıza hoş geldiniz.İnşallah her konuda yardımınız olur.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
merhabalar hakan bey sıtenızden alısverıste guvenlı satıs varmı kredı kartıyla satın alabılıyormuyuz? yoksa sizde bilgileri isteyenlerdenmisiniz?
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Hoşgeldiniz..
Hoş geldiniz..
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Hoşgeldin hocam bize bir güzellik yaparsın değil mi
hoş geldiniz Hakan Bey. sizden geçen ay alışveriş yaptım. yalakalık olsun diye söylemiyorum, gerçekten çok memnun kaldım. 1 gün sonra kargoya verildi. kargo ücretsiz ve de balaklava hediye ettiniz. ayrıca bir de anahtarlık göndermiş firmanız . buradan teşekkür ederim
Hoş geldiniz, Ben sizden Prohell in 245 tl değerindeki 3 lü setinden almayı düşünüyordum ama web siteniz üzerinden işlemlere devam ederken karşıma kargo seçeneği olarak sadece UPS kargo çıktı. Mng veya Yurt içi imkanımız yok mu =? Ups in burada şubesi yok ve bu yüzden dışardan geldiklerinde adres bulmak konusunda da pek başarılı değiller.
Hakan bey cevap vermiycek galiba...Sanırım hatlarda bi sorun oluştu sevgili seyirciler..
yok yooook beni tanımaya gittiler...
beni nereden ve nasıl tanıyor dersiniz? mewrak eden var mı?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hoş geldiniz,
Herkes Hemen Pazarlık Moduna Geçmiş
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)