Selam Anesmotor dan Hakan
Reklamlar
-
08 Aralık 2009, 16:02
cienfuegos adlı üyeden alıntı
iyi günler Hakan bey, Hyosung gv 250 aquila için ön cam modelleriniz var mıdır? ve bir de koruma demiri fiyatı öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkürler.
Kappa ka 600 üniversal cam olur.
Standart fiyatı : 90 €
MT Fiyatı nakit yada tekçekim 89€ taksit olursa 85€
Reklamlar
-
08 Aralık 2009, 16:05
hakan bey merhaba cbf 150 almak istiyorum.Suzuki an 125 scooter var bende takas şansımız olabilir mi? Yada takassız alma istesen ne koaylık sağlarsınız
hayat şansa bırakılacak kadar uzun değil
-
08 Aralık 2009, 16:12
Prohel 3lü set almak istiyorum.Nakit ödemek istiyorum. M beden siyah-kırmızı renkli. sitenizde renk seçeneği yoktu. Ödemeyi banka havalesi ile mi yapmamız gerekiyor yoksa kargocuya mı yapıcaz aydınlatabilir misiniz?
Bi de İstoç ne tarafta kalıyor. Haftaya Gebze ye gitmeyi planlıyorum.Oradan ne kadar sürer.Gerekirse gelebilirim.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
-
08 Aralık 2009, 16:26
özcan1980 adlı üyeden alıntı
Prohel 3lü set almak istiyorum.Nakit ödemek istiyorum. M beden siyah-kırmızı renkli. sitenizde renk seçeneği yoktu. Ödemeyi banka havalesi ile mi yapmamız gerekiyor yoksa kargocuya mı yapıcaz aydınlatabilir misiniz?
Bi de İstoç ne tarafta kalıyor. Haftaya Gebze ye gitmeyi planlıyorum.Oradan ne kadar sürer.Gerekirse gelebilirim.
Kırmızı rengi mevcut. Orjinal resim bulamadığım için koyamadım Ödemeyi nasıl arzu ederseniz öyle hallederiz. Buraya kadar yorulmanıza gerek yok kargo zaten ücretsiz. İsterseniz 245 tl den 12 taksitlede alabilirsiniz. Nasıl arzu edersiniz?
-
08 Aralık 2009, 16:27
anesmotor adlı üyeden alıntı
Kappa ka 600 üniversal cam olur.
Standart fiyatı : 90 €
MT Fiyatı nakit yada tekçekim 89€ taksit olursa 85€
peki koruma demiri?
-
08 Aralık 2009, 16:32
davids adlı üyeden alıntı
hakan bey merhaba cbf 150 almak istiyorum.Suzuki an 125 scooter var bende takas şansımız olabilir mi? Yada takassız alma istesen ne koaylık sağlarsınız
Suzuki marka olduğu için takasa alamıyorum malesef
CBF150 nakit anahtar teslim fiyatı : 4100 tl.
MT'ye özel yan sehpa hediyeli.
CBF150 Taksitli fiyatı (6 taksit) : 4.500 TL
MT'ye özel : 4.450 TL
-
08 Aralık 2009, 16:32
Kırmızı rengi mevcut. Orjinal resim bulamadığım için koyamadım
Ödemeyi nasıl arzu ederseniz öyle hallederiz. Buraya kadar yorulmanıza gerek yok kargo zaten ücretsiz. İsterseniz 245 tl den 12 taksitlede alabilirsiniz. Nasıl arzu edersiniz?
Adresimi vereyim , ödemeyi elden yapayım. Yarın gündüz 0212 659 41 42 numaralı telefonunuzu arayıp adresimi veririm. Şimdi işe gitmem gerek.
-
08 Aralık 2009, 16:35
Kapıda ödeme anlaşmam yok maalesef. İsterseniz kredi kartınızla tek çekim yapın web sitemden. Veya havale seçeneğini seçip ürünü satın alın.Sonra bankaya havale edersiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:34 ----------
cienfuegos adlı üyeden alıntı
peki koruma demiri?
Maalesef Kappa sizin motor için koruma demiri üretmiyor.
-
08 Aralık 2009, 16:42
Herkeze merhaba arkdaşlar.Bendeniz Anesmotor satış müdürü Hakan.
slm prohel 3 lü set aldım fakat pantalonun markası prosev olarak geldi . tamam sorun değil ama keşke göndermeden önce söyleseydiniz. pakati açtığımda farklı bir markayla karlılkaşınca şaşırdım
-
08 Aralık 2009, 16:45
mustanoglu adlı üyeden alıntı
slm prohel 3 lü set aldım fakat pantalonun markası prosev olarak geldi . tamam sorun değil ama keşke göndermeden önce söyleseydiniz. pakati açtığımda farklı bir markayla karlılkaşınca şaşırdım
Çocuklar karıştırmıştır. Keşke yollasaydınız değiştirirdik.
-
08 Aralık 2009, 17:31
Suzuki marka olduğu için takasa alamıyorum malesef
CBF150 nakit anahtar teslim fiyatı : 4100 tl.
MT'ye özel yan sehpa hediyeli.
CBF150 Taksitli fiyatı (6 taksit) : 4.500 TL
MT'ye özel : 4.450 TL
bende gideyim bir suzuki bayinede o zaman DL 1000 le felan takas edeyim motoru
2.el olursa temiz olabilir.4.100 yüksek geliyor
-
08 Aralık 2009, 17:46
davids adlı üyeden alıntı
bende gideyim bir suzuki bayinede o zaman DL 1000 le felan takas edeyim motoru
2.el olursa temiz olabilir.4.100 yüksek geliyor
2.el temiz birşey gelirse size mesaj atayım
-
08 Aralık 2009, 18:42
2.el temiz birşey gelirse size mesaj atayım
ok.teşekkür ederim hakan bey
-
09 Aralık 2009, 12:00
OOOofff OF Herşey tamam ödemeyi tamamla diyorum, bu çıkıyor karşıma
Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<!-- Web.Config Configuration File -->
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="Off"/>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<configuration>
<system.web>
<customErrors mode="RemoteOnly" defaultRedirect="mycustompage.htm"/>
</system.web>
</configuration>
-
09 Aralık 2009, 12:45
--------------------------------------------------------------------------------
Runtime Error
Description: An application error occurred on the server. The current custom error settings for this application prevent the details of the application error from being viewed remotely (for security reasons). It could, however, be viewed by browsers running on the local server machine.
Details: To enable the details of this specific error message to be viewable on remote machines, please create a <customErrors> tag within a "web.config" configuration file located in the root directory of the current web application. This <customErrors> tag should then have its "mode" attribute set to "Off".
<configuration>
<system.web>
</system.web>
</configuration>
Notes: The current error page you are seeing can be replaced by a custom error page by modifying the "defaultRedirect" attribute of the application's <customErrors> configuration tag to point to a custom error page URL.
<configuration>
<system.web>
</system.web>
</configuration>
Banka ile görüştüm. Olaya müdhale edilmiştir.
-
10 Aralık 2009, 20:23
arkadaşlar enes ten ravit pantolon,revit bot,held eldiven,kn hava filitresi aldım.pantolonun bir çıtçıtı düşmüştü,hakan beyle görüşmem sonucunda pantolonu geri gönderdim,yenisi hemen bana ulaştırdılar.ilgisinden dolayı öncelikle hakan beye ve tüm anes çalışanlara teşekkür ederim.sorumlu esnaflık anlayışı çok hoşuma gitti.
bakalım birde mont almak istiyorum,hakan bey bu sefer daimi müşteri olarak biraz daha fazla indirim istiyorum..
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
-
10 Aralık 2009, 23:16
hercul3367 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar enes ten ravit pantolon,revit bot,held eldiven,kn hava filitresi aldım.pantolonun bir çıtçıtı düşmüştü,hakan beyle görüşmem sonucunda pantolonu geri gönderdim,yenisi hemen bana ulaştırdılar.ilgisinden dolayı öncelikle hakan beye ve tüm anes çalışanlara teşekkür ederim.sorumlu esnaflık anlayışı çok hoşuma gitti.
bakalım birde mont almak istiyorum,hakan bey bu sefer daimi müşteri olarak biraz daha fazla indirim istiyorum..
Tabiki memnuniyetle Hangi modeli beyendiniz?
-
10 Aralık 2009, 23:36
Mersin İl Temsilcisi
Tabiki memnuniyetle
Hangi modeli beyendiniz?
hercul ( mehmet abi ) benim hemşerimdir. hemşeri indirimi istiyorum
valla ha
nolan n 103
n com basit kit
n com cep telefon ara kablosu
( tüm piyasayı araştırdım ama gönlüm anesten yana )
sıkı bir fiyat teklifi bekliyorum( şaka değil )
ona göre yarın siparişi vereceğim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:34 ----------
Runtime Error
<configuration>
<system.web>
</system.web>
</configuration>
<configuration>
<system.web>
</system.web>
</configuration>
abicim sen yanlış yere havale ediyorsun. sen bana gönder parayı.
gör bak karşına
"no problem brother" çıkacak
hesap no mu vereyim mi, bir dene istersen
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
11 Aralık 2009, 00:07
Hakan Bey selam..
Piaggio X9 motorum var..Bende önceden kullandığım 35lik KAPPA arka çantamın 'monolock' taşıma demiri bulunmakta .. Size sormak istediğim bu taşıma demirini değerlendirebilirmiyiz? yardımcı olabilirmisiniz?
-
11 Aralık 2009, 01:08
merhaba ben sitenize baktım nolanın sadece 3 modeli var çeneden açılır.fullface modellerini getirmiycekmisiniz?özellikle n62 :D
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler