Selamlar Hakan Bey kask için şeffaf vizör arıyorum siz de var mıdır eğer varsa fiyat alabilir miyim ?
Roof Boxer 2
Tıkla
Şeffaf vizör olacak.(linke 2 defa tıklayınca resim açılıyor)
Hakan bey, motosikletimin (yamaha fz6) yağ değişim zamanı geldi, yağ ve yağ filtresi mevcutsa almak isterim...
[CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
[CENTER]:bounce:[/CENTER]
iki yöneticinin "şevk"ine hayran kaldım doğrusu... hakancım, şeVk'in kırılmasın bizde daha çoook yönetici var. her biri %80'den indirimle şevkine ortak olacaklardır. dur ben diğer reklam alan site yöneticilerine de bu haberi vereyim ya da susayım %100 indirimli sus payımı alayım
( şantaj değil, rekabet )
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 ----------
ben de biraz fiyat alacaktım hakan bey, birazı kaça??
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
ÖN CAM
Kappa ka600 granjsız ön cam mt fiyatı 170 TL (tek çekim) 195 TL (12 taksit)
Kappa ka 750 grenajlı ön cam MT fiyatı tek çekim 260 TL // 12 taksitle 295 TL
KORUMA DEMİRİ
kappa kn450 MT fiyatı tek çekim 230 TL // 12 taksitle 250 TL
HAVA FİLTRESİ
Honda CBF500 orjinal 105 TL. ( yedek parçada iskonto yapılmamaktadır)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------
Lastik için dunlop / pirelli / metzeller hangisini tercih edersiniz? Ayrıca orjinal ölçümü istersiniz yoksa arka lastik bir ölçü genişmi olsun?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------
Bendeki vizörler sadece lazer , shoei , cox marka kasklar içindir. Saygılarımla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------
Yamaha'nın yağ filtresi mevcut değil
Yağ olarak shell tam sentetik 15/50 (1 litresi) fiyat 25 tl. Kargo ücretsiz.Balaklava hediyeli.
hoş geldiniz kayseri ünlümotor mehmet
Yüksek Kalite Üstün Performans
Hakan Bey Selamlar,
Honda 2005 Falcon motorum için çanta demiri arıyorum. Elinizde olmadığının teyidini telefon ile aldım. Daha önce piyasadan yaptırmıştınız. Böyle alternatiflerim, yada yaptırabileceğim bir yer varmıdır? İstanbul - Avrupa yakası.
Saygılar.
Anesmotor dan çılgın teklif;
Alman markası Held'in yagusa model uzun touring montu ve snook model kısa spor montu 220 yerine 150 TL
Üstelik aynı fiyata tam 12 taksit
Kargo masrafınızda bizden.
İşte ürünlerimiz;
http://www.anesmotor.com.tr/KMDefaul...1999&brnd=HELD
Son gün 15 ARALIK 2009. Stoklarla sınırlıdır.
usta bir arkadaşımın gsr 600 üne uygun fiyatla kafa siperliği arıyorum...ne önerirsiniz...her çeşit ürün bulunduğunu duydum...
bu arada biz sizle tanıştık galiba şimdi hatırladım...kaç ay önce hatırlamıyorum ama (bu sene içinde yaz ayıydı galiba) teknik bölümden arka tarafa sizin olduğunuz yere geçtiğimde motorları incelemiş yukarıya yanınıza çıkmıştım...o zaman 0 motorların olduğu yerde hemen girişte kız gibi 1000 kmde bir kırmızı 600 rr vardı...vs vs...
teknik bölümdeki arkadaş çok harika bir arkadaş...küçük bir şey danışmıştım çok yoğun olmasına rağmen çok alakalı oldu sağolsun...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
iyi günler Hakan bey, Hyosung gv 250 aquila için ön cam modelleriniz var mıdır? ve bir de koruma demiri fiyatı öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)