Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Selam Anesmotor dan Hakan

REKLAM ALANI
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar hakan )
    2006 cbf 500 üme hava filtresi, koruma demiri, takım lastik ve ön cam düşünüyorum.marka ve fiyatlarını(tabi bana bırakabileceğin fiyatı) yazarsan sevinirim.
    iyi bayramlar
    sanırım unuttunuz
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kolonya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Selamlar Hakan Bey kask için şeffaf vizör arıyorum siz de var mıdır eğer varsa fiyat alabilir miyim ?

Roof Boxer 2
    Tıkla

Şeffaf vizör olacak.(linke 2 defa tıklayınca resim açılıyor)

On7_li - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hakan bey, motosikletimin (yamaha fz6) yağ değişim zamanı geldi, yağ ve yağ filtresi mevcutsa almak isterim...
    [CENTER][B]Çarp tamponuma kır farımı, Bedenime zarar verebilirsin ama RUHUMA ASLA...[/B][/CENTER]
    [CENTER]:bounce:[/CENTER]

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı BBRR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben bu başlığı henüz görüyorum .. bu gün held marka montlarla ilgili başlığı görünce aha dedim bir beleş reklamcı daha hemen başlığı çöpe atıp ismini çizecektim ki bide baktım arkadaş parayı basmış düdüğü hakkı ile öttürüyor (Sponsor firma) .

yani bir rezaletten ucu ucuna döndük

Şaka bir yana satış müdürü arkadaş her soruya yanıt vermiş.Hatta kendisi ile alakası olmayan servislik sorulara bile servisden destek alarak cevap yazmış. (metehan yuh diyorum sana satış müdürüne yağ eksilme konusunu sordunya daha sana ne diyim)

Her ne kadar Hakan kardeşimi tanımasamda tebrik ediyorum. Üyeler için (ben dahil) büyük nimet ..

Şimdi gelelim madolyonun diğer kısmına . Hakan bey şu anda sorulan tüm sorulara yanıt veriyor çünki daha yeni hatta çözüm üretmek ona keyif bile veriyo olabilir. ama geçen zaman içinde gereksiz abuk sabuk sorular , memnuniyetsiz müşteriler bu şevki kıracaktır. Bu forumda eski bir yönetici olmam bana işin bu yönünüde öğretti..

İşallah bu şevkin kırılmaz.. Kolay gelsin .

bu arada yöneticilere %80 indirim yapmanda beni ziyadesi ile duygulandırdı
    iki yöneticinin "şevk"ine hayran kaldım doğrusu... hakancım, şeVk'in kırılmasın bizde daha çoook yönetici var. her biri %80'den indirimle şevkine ortak olacaklardır. dur ben diğer reklam alan site yöneticilerine de bu haberi vereyim ya da susayım %100 indirimli sus payımı alayım

( şantaj değil, rekabet )

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:46 ----------

Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar sayın abim dün ufak bir kaza geirmiş bulunuyorumda sizlerden biraz fiyat alabilirmiyim cbr 125 R repsol arka ayak freni ne kadar ayak basdığımız yer birda sağ sinyal

ben de biraz fiyat alacaktım hakan bey, birazı kaça??
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakan Bey öncelikle iyi çalışmalar dilerim.Bu tarz bir sorunun olmadığını gördüm ama yinede bir şansınımı denemek istedim.Yaz sonu honda kinetic motorumu sattım.30000 km'den fazla yol yaptım.Bir sonraki motor konusunda bir türlü karar veremiyorum çünkü her kafadan bir ses çıkıyor.cbf 500 acaba nasıl bir seçim olur? yada cbf 600? 600lük motoru kullanamayacağımı söylüyor işin ehilleri.Bence iyi bir sürücüyüm ama.... az yakıp,parça fiyatları ucuz ve bol olan bana sorun çıkartmayan başka marka ve model tekliflerine de açığım.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi çalışmalar dilerim....
    tercihiniz tercihimdir de birde işin ekonomik boyutu ve eş durumu var cbf 500 eğer servisteki ustalarınız tarafından sorunsuz görülüyorsa benim için ideal...yani ne şiş yansın ne de kebap ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tercihiniz tercihimdir de birde işin ekonomik boyutu ve eş durumu var cbf 500 eğer servisteki ustalarınız tarafından sorunsuz görülüyorsa benim için ideal...yani ne şiş yansın ne de kebap ilginize teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim...
    HAYIRDIR YAAA, motoru alınca hep oraya mı gidecen?
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı yürekçe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iki yöneticinin "şevk"ine hayran kaldım doğrusu... hakancım, şeVk'in kırılmasın bizde daha çoook yönetici var. her biri %80'den indirimle şevkine ortak olacaklardır. dur ben diğer reklam alan site yöneticilerine de bu haberi vereyim ya da susayım %100 indirimli sus payımı alayım

( şantaj değil, rekabet )[COLOR="Silver"]
    Ne %80 indirimmi
    Dur ben su normal uyelikten cıkıp mod olarak yeniden gireyim
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

sanırım unuttunuz
    ÖN CAM

Kappa ka600 granjsız ön cam mt fiyatı 170 TL (tek çekim) 195 TL (12 taksit)

Kappa ka 750 grenajlı ön cam MT fiyatı tek çekim 260 TL // 12 taksitle 295 TL

KORUMA DEMİRİ

kappa kn450 MT fiyatı tek çekim 230 TL // 12 taksitle 250 TL

HAVA FİLTRESİ

Honda CBF500 orjinal 105 TL. ( yedek parçada iskonto yapılmamaktadır)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:00 ----------

Lastik için dunlop / pirelli / metzeller hangisini tercih edersiniz? Ayrıca orjinal ölçümü istersiniz yoksa arka lastik bir ölçü genişmi olsun?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:02 ----------

Alıntı Kolonya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selamlar Hakan Bey kask için şeffaf vizör arıyorum siz de var mıdır eğer varsa fiyat alabilir miyim ?

Roof Boxer 2
    Tıkla

Şeffaf vizör olacak.(linke 2 defa tıklayınca resim açılıyor)
    Bendeki vizörler sadece lazer , shoei , cox marka kasklar içindir. Saygılarımla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------

Alıntı On7_li adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakan bey, motosikletimin (yamaha fz6) yağ değişim zamanı geldi, yağ ve yağ filtresi mevcutsa almak isterim...
    Yamaha'nın yağ filtresi mevcut değil
    Yağ olarak shell tam sentetik 15/50 (1 litresi) fiyat 25 tl. Kargo ücretsiz.Balaklava hediyeli.

ünlümotor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kayseri yamaha bayii
    hoş geldiniz kayseri ünlümotor mehmet
    Yüksek Kalite Üstün Performans

Whitehair - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 600 SA
    Hakan Bey Selamlar,

Honda 2005 Falcon motorum için çanta demiri arıyorum. Elinizde olmadığının teyidini telefon ile aldım. Daha önce piyasadan yaptırmıştınız. Böyle alternatiflerim, yada yaptırabileceğim bir yer varmıdır? İstanbul - Avrupa yakası.

Saygılar.

Alıntı Whitehair adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakan Bey Selamlar,

Honda 2005 Falcon motorum için çanta demiri arıyorum. Elinizde olmadığının teyidini telefon ile aldım. Daha önce piyasadan yaptırmıştınız. Böyle alternatiflerim, yada yaptırabileceğim bir yer varmıdır? İstanbul - Avrupa yakası.

Saygılar.
    Maalesef bizim yaptırdığımız kişide artık yapmıyomuş.

çılgın teklif çılgın kampanya

Anesmotor dan çılgın teklif;

Alman markası Held'in yagusa model uzun touring montu ve snook model kısa spor montu 220 yerine 150 TL

Üstelik aynı fiyata tam 12 taksit

Kargo masrafınızda bizden.

İşte ürünlerimiz;

http://www.anesmotor.com.tr/KMDefaul...1999&brnd=HELD

Son gün 15 ARALIK 2009. Stoklarla sınırlıdır.

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cevap için teşekkür ederim
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

cevap için teşekkür ederim
    Rica ederim

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı anesmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Rica ederim
    usta bir arkadaşımın gsr 600 üne uygun fiyatla kafa siperliği arıyorum...ne önerirsiniz...her çeşit ürün bulunduğunu duydum...

bu arada biz sizle tanıştık galiba şimdi hatırladım...kaç ay önce hatırlamıyorum ama (bu sene içinde yaz ayıydı galiba) teknik bölümden arka tarafa sizin olduğunuz yere geçtiğimde motorları incelemiş yukarıya yanınıza çıkmıştım...o zaman 0 motorların olduğu yerde hemen girişte kız gibi 1000 kmde bir kırmızı 600 rr vardı...vs vs...

teknik bölümdeki arkadaş çok harika bir arkadaş...küçük bir şey danışmıştım çok yoğun olmasına rağmen çok alakalı oldu sağolsun...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    usta bir arkadaşımın gsr 600 üne uygun fiyatla kafa siperliği arıyorum...ne önerirsiniz...her çeşit ürün bulunduğunu duydum...

bu arada biz sizle tanıştık galiba şimdi hatırladım...kaç ay önce hatırlamıyorum ama (bu sene içinde yaz ayıydı galiba) teknik bölümden arka tarafa sizin olduğunuz yere geçtiğimde motorları incelemiş yukarıya yanınıza çıkmıştım...o zaman 0 motorların olduğu yerde hemen girişte kız gibi 1000 kmde bir kırmızı 600 rr vardı...vs vs...

teknik bölümdeki arkadaş çok harika bir arkadaş...küçük bir şey danışmıştım çok yoğun olmasına rağmen çok alakalı oldu sağolsun...
    Gsr 600 için cam;
    Kappa 245N (cam) + a 167 n kappa bağlantı
    65 + 35 :100 €
    MT özel fiyatı : 89 € (nakit/tekçekim)
    95 € (taksitle)

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı anesmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gsr 600 için cam;
    Kappa 245N (cam) + a 167 n kappa bağlantı
    65 + 35 :100 €
    MT özel fiyatı : 89 € (nakit/tekçekim)
    95 € (taksitle)
    http://www.hungryrider.co.kr/shopima...0220000762.jpg

bumudur...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ta kendisi. Ancak givi yazan yerde kappa yazıyor. Zaten iki marka aynı üreticiye aittir.

Motosikleti
    Kawasaki Z 750
    iyi günler Hakan bey, Hyosung gv 250 aquila için ön cam modelleriniz var mıdır? ve bir de koruma demiri fiyatı öğrenmek istiyorum. şimdiden teşekkürler.

8. sayfa BirinciBirinci ... 678910 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler