Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Selam Anesmotor dan Hakan

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Hacı abi cbf 150 ye xenon taktırmak istiyorum...herşey dahil ne kadar...bi fiyat verirmisin...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mevlutgs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xmax250abs Er6f650ABS ninja250R Cbr125R Today50
    merhabalar sayın abim dün ufak bir kaza geirmiş bulunuyorumda sizlerden biraz fiyat alabilirmiyim cbr 125 R repsol arka ayak freni ne kadar ayak basdığımız yer birda sağ sinyal

Motosikleti
    _honda cbf 250_
    Alıntı anesmotor adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İki model arasında maliyet farkı olduğu için aynı fiyata vermem çok zor. Ama isterseniz 275 tl den taksitle, held mont + prohel veya prosev pantolon + maske verebilirim.İyi bayramlar
    hakan bey merhaba..maliyetler yani girdiler farklı olabilir kabul..
    ama satış fiyatları aynı olduğuna göre sorun olmaz diye düşünmüştüm.
    bayram günü iş olsun hem farklı bir kombinasyon eminim netteki arkadaşlar
    bu kombinasyonu çok tutacak..
    bayram günü bayram indirimi..kampanya fiyatıyla alıcıyım..
    [B]2006_6_kanuni seyhan 150
    2009_7_honda cbf 250
    2010_3_bütün dolmuşlar benim[/B]

Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hacı abi cbf 150 ye xenon taktırmak istiyorum...herşey dahil ne kadar...bi fiyat verirmisin...
    Herşey dahil liste fiyatı 170,00 TL. MT özel fiyatı nakit olursa veya tek çekim 145,00 TL.

Motosikleti
    Alıntı mevlutgs adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhabalar sayın abim dün ufak bir kaza geirmiş bulunuyorumda sizlerden biraz fiyat alabilirmiyim cbr 125 R repsol arka ayak freni ne kadar ayak basdığımız yer birda sağ sinyal
    :(:(:(:((:(:

Alıntı edremitli10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba hakan hoşgeldin, geçen depo üstü çantayı senden alamadık, şimdi yamaha ybr 250 için lastik alıcam, motorun üzerindeki lastikler iyi ama indirimli olursa alayım dursun bi köşede, ölçülerini veriyorum. ön. 100/80M/C 52S - arka: 130/70M/C 62S motorun üzerindeki lastikler pirelli sport demon aynı ölçülerde başka marka varsa onlarında fiyatlarını yazarsan memnun olurum, iyi bayramlar
    Lastiklerin fiyat listesi işyerindeki bilgisayarda. Çarşamba size dönebilirim. Saygılarımla.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:15 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:12 ----------

Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selamlar hakan )
    2006 cbf 500 üme hava filtresi, koruma demiri, takım lastik ve ön cam düşünüyorum.marka ve fiyatlarını(tabi bana bırakabileceğin fiyatı) yazarsan sevinirim.
    iyi bayramlar
    Salı günü size bir fiyat listesi hazırlıyorum. Saygılarımla.

Motor_Derili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Nmax 155 / Fazer8 / NC750X2018
    Hakan Bey Pazartesi (bugun) açık mısınız? Uğramak istiyorum...
    M otorcuyum ben, O na yürekten bağlıyım, T ek tekerde şahlanırken, O nun gidişine hastayım, R acing değil belki ama, EN GEÇ AKŞAMA YANINDAYIM

osmanba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda şhadow VT 750 c 4 - Honda CBF 150
    Hakan bey istoçtaki servisinize vakit buldukça geliyorum. Bayaği geniş motosiklet aksesuarlarına sahipsiniz. Buradan da sorulara cevap vermeniz gayet güzel.
    Benim sizden öğrenmek istediğim iki konu var. Honda şhadow'a yolcu ve sürücü için taban şeklinde ayaklıkların fiyatı, gidon üzerine takılarak ilave sis lambalarını çalıştıracak kumanda anahtarı mevcüt mu varsa fiyatı nedir. Teşekkürler.

Motosikleti
    shanary 110 cup
    ucuz kasklarınız varmı taksitle nasıl alabilirim

polo34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Cruiser 250
    laser granville kaskımı, kappa topcase vs sizden 12 taksitle almıştım, şimdi kappa plastik yan çanta düşünüyorum, forum indirimi ile ne olur acaba? hyosung rx 125 sm için aparat da ayarlama imkanı var mı ? küçük bir ön cam da lazım
    Gelecekse beklenen, beklemek güzeldir. Özleyecekse özlenen, özlemek güzeldir. Ve sevecekse sevilen; O hayat her şeye bedeldir. Özdemir Asaf...

hocaseko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 XJ6 , 2014 MT 07 abs , 2018 cbr 650 FA
    Hakan Bey öncelikle iyi çalışmalar dilerim.Bu tarz bir sorunun olmadığını gördüm ama yinede bir şansınımı denemek istedim.Yaz sonu honda kinetic motorumu sattım.30000 km'den fazla yol yaptım.Bir sonraki motor konusunda bir türlü karar veremiyorum çünkü her kafadan bir ses çıkıyor.cbf 500 acaba nasıl bir seçim olur? yada cbf 600? 600lük motoru kullanamayacağımı söylüyor işin ehilleri.Bence iyi bir sürücüyüm ama.... az yakıp,parça fiyatları ucuz ve bol olan bana sorun çıkartmayan başka marka ve model tekliflerine de açığım.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi çalışmalar dilerim....
    her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Hakan bey diğer topicede yazdım ama sanırım burayla ilgilisiniz görmediniz en uygun fiyatlı kışlık pantolonu kaça alırız peşin nakit dıgıdık mt indirimli bakınız http://www.motosiklet.net/forum/moto...onu-lazim.html yardımcı olursanız sevinirim
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    hakan bey ben alıcağım kaskı ve montu seçtim acaba msn niz varsa daha detaylı konuşabilirmiyiz?
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

Motosikleti
    ninja 250 '11
    iyi günler hakan bey, ben prosev mafsallı dizlik almayı düşünüyorum fiyat olarak uygun geldi bana size bir sorum olacak bu dizlikle yürürken bi sorun çıkarmı? yani motordan indiğimde dizliklerle yürüyebilirmiyim?ve t-shirt hediye ettiğinizi duydum alışveriş yapanlara bu kampaya hala devam mı: )havale yada kredi kartından tek çekimle alacağım hangisi sizin için uygun olur?

Arkadaşlar bayramda dışarda idim ve internet bulamadım. Yanıt atamadığım için çok özür. Yarın iş başı Bütün yazdıklarınıza yanıt atacağım.Ve en uygun fiyatları hazırlayacağım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:43 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:42 ----------

Alıntı serhan123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hakan bey ben alıcağım kaskı ve montu seçtim acaba msn niz varsa daha detaylı konuşabilirmiyiz?
    Yarın 0212 659 41 42 nolu telden bana ulaşabilirsiniz.Veya siz özele numara atın ben arayayım sizi.

Motosikleti
    2011 Honda Cbr 125RR
    kaskımı aldım ama mont için en yakın zamanda ariacam
    Tedbir Senden Taktir Allahtan...

Alıntı washburn24 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    iyi günler hakan bey, ben prosev mafsallı dizlik almayı düşünüyorum fiyat olarak uygun geldi bana size bir sorum olacak bu dizlikle yürürken bi sorun çıkarmı? yani motordan indiğimde dizliklerle yürüyebilirmiyim?ve t-shirt hediye ettiğinizi duydum alışveriş yapanlara bu kampaya hala devam mı: )havale yada kredi kartından tek çekimle alacağım hangisi sizin için uygun olur?
    Bu dizlikler mafsallı olduğu için yürürken mafsalda tık diye ses gelir. Onun dışında bişey yok. Çünkü çoğu insan daha rahat yürümek için mafsallı dizlik tercih ediyor. T-shirtleri sadece mont alanlara hediye ediyoruz Ama sizede balaklava yollarım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:45 ----------

Alıntı hocaseko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hakan Bey öncelikle iyi çalışmalar dilerim.Bu tarz bir sorunun olmadığını gördüm ama yinede bir şansınımı denemek istedim.Yaz sonu honda kinetic motorumu sattım.30000 km'den fazla yol yaptım.Bir sonraki motor konusunda bir türlü karar veremiyorum çünkü her kafadan bir ses çıkıyor.cbf 500 acaba nasıl bir seçim olur? yada cbf 600? 600lük motoru kullanamayacağımı söylüyor işin ehilleri.Bence iyi bir sürücüyüm ama.... az yakıp,parça fiyatları ucuz ve bol olan bana sorun çıkartmayan başka marka ve model tekliflerine de açığım.Bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim.İyi çalışmalar dilerim....
    Kişisel tercihimdir CBF600 abs

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:47 ----------

Alıntı polo34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    laser granville kaskımı, kappa topcase vs sizden 12 taksitle almıştım, şimdi kappa plastik yan çanta düşünüyorum, forum indirimi ile ne olur acaba? hyosung rx 125 sm için aparat da ayarlama imkanı var mı ? küçük bir ön cam da lazım
    Yan çantalar (kappa k21) MT özel fiyatı nakit veya tekçekim 115 € (12 taksit 125€ ). Ancak sizin motora göre yan çanta demiri kappa da yok.

Cam için kappa ka600 üniversal modeli olabilir.Gidonlardan iki çubuk ile montaj ediliyor. Onunda mt özel fiyatı 79€ (12 taksit 90€ )

egelim 43 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 UPM (Pizzacı moturu) :)
    Teşekkürler
    "HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?

Motosikleti
    :(:(:(:(:((:

:(:(:(:(:((:
    Öncelikle geçmiş olsun. Yedek parça farklı bir departman. 0212 659 41 42 den beni arayın, sizi yedek parçadan sorumlu Murat bey ile görüştüreyim.

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler