hoşgeldin.
hoşgeldin.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
İşin içinden birilerini burada görmek sevindirici hoşgeldin Hakan ağabey.
hakan bey selamlar bugün size hem sitenin mailinden hemde burdan özel mesaj attım sanırım görmediniz hala cevap bekliyorum sizden
Hoşgeldiniz müdürüm , isminizi versek indirim yaparlarmı ?
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Selamlar. Hangi kargo şirketini arzu ederseniz onunla yollarım.
hoşgeldiniz
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Müdür bey hoşgeldin.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Arkadaşlar cümleden hoş bulduk. Ben sabah 08:00 dan akşam 17:30 a kadar mağazadan size yanıt atabilirim.İhtiyacınız olan bütün ekipmanlarda yardımcı olmaktan gurur duyarız. Sponsor bağlantılarda "Anes Motor" başlığı altından size destek vereceğim.Motosiklet.net üyeleri için özel kampanyalar yapacağız.Hatta şimdiden basladık Held derilerde. Arkasıda gelecek.Bir sürü projemiz var. Saat 17:30 dan sonra bana ulaşmak isterseniz 0531 343 43 17 nolu teli kullanabilirsiniz.Saygılarımla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:59 ----------
Dostlar benim çıkış saatim geldi. Gece yanıt atmaya çalışırım. Olmazsa sabah görüşmek üzere. Herkeze güzel muhabbetler. Saygılarımla.
hoş geldiniz
HAYAT KISA NE YAPMAK İSTİYORSAN HEMEN YAP,YOKSA ÇOK PİŞMAN OLURSUN...:cat:
hakanım kardeşim ben osman seni burda görmek ne güzel yaaaaa.Havalarda kötü bi seyahat yapamadık senle kısmet artık kendine iyi bak kanka.
merhaba ben de geçen sirkeciye gittim benim motorun arka amrtisörünü değiştireyim diye düşünüyordum ordaki arkadaşlar istoç da anes motor da vardır dediler acaba varmı varsa fiyat nedir şimdiden teşekkürler..
Selam Barok34 sabah yedek parçama sorup sana buradan dönüyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:04 ----------
Tabi bu arada motosikletinin marka ve modelinide söylemen lazım
bugün ve dün göstermiş olduğunuz incelikten ötürü teşekkür ederim. benim gsr ye uygun cam bulabilir miyiz? givinin bir modeli uyuyor sadece ama modeli bulamadım... yardımcı olabilir misiniz?
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sabah stoklara bakıp size dönerim. Eğer givi de varsa büyük ihtimal kappada da vardır.Zaten iki markada aynı aslında sadece farklı iki etiket basılıp pazara sunuluyor.
hoşgeldiniz hakan bey....elinizde monero qm 250 için ön sperlik cam varmı acaba...bide aksesuar olsa ne güzel olur kartal şekli falan
hav ar yuuuuuu:bounce: 34 VS 5537 :cat:
Selamlar.Monero marka motorunuza uyabilecek ön siperlik "kappa ka600"
Bu cam universaldir yuvarlak farlı her motora takılabilir.İtalyan malıdır.Rengi hafif füme.
Ürün;
http://www.anesmotor.com.tr/store/Pr...roductId=85684
Standart fiyatı aparatıyla birlikte 90 € ( 195,00TL )
Motosiklet.net özel fiyatı 180,00TL + 8 taksit + Ücretsiz kargo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:32 ----------
Kappa 245N cam + Kappa A167A cam bağlantısı : 65€ + 35€ : 100 €
Motosiklet.net özel fiyatı 90€
Ürünle ilgili resim bulamıyorum ancak givi ile aynı model.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)