Herkese Selamlar,
Mesajıma kendimden kısaca bahsederek başlamak istiyorum. İsmim Kerem, İstanbul'da ikamet ediyorum ve internet reklamcılığı yapan bir firmada yazılımcı olarak çalışmaktayım. 32 yaşındayım ve şimdiye kadar bir motorum olmadı, amatör olarak fotoğraf çekmekteyim. Bu benim başlangıç için kısa hikayem
Peki beni buraya getiren ne oldu ? dersem,
Yaklaşık 2-3 senedir İstanbul sınırları içerisinde fotoğraf çekiyorum, her ne kadar doyumu olmayan bir şehirde olsa, karelere farklı görüntüler sığdırmak istiyordum, bunu bir kereliğine Düzce Güzeldere Şelalesi'ne otobüs-taksi ile giderek kırmıştım. Masraflı bir gezi olmuştu ve en kötüsü bir aracın olmaması istediğim zaman istediğim yere gitmemi engellemişti. Kendime mutlaka bir araç bulmam konusunda şartlandırmıştım ve hergün sahibinden.com'a girip araba fiyatlarını kontrol ediyordum, özellikle Honda Civic.
Derken geçtimiz Ramazan Bayramı'nda internette ne şekilde ulaştım bilmiyorum ama motosiklet.net'te Etkinlik-Gezi Fotoğrafları bölümünü buldum, gezen insanlar ve çektiği fotoğraflarla gezdiği yerleri görüntülemeleri çok hoşuma gitti. Her gezi paylaşımını okuduğumda sanki bir parçam o karelerin içerisinde yer alıyordu. Hani normalde bir turizm sitesi olsa "evet, güzel yermiş" derim geçerim. Burada her paylaşımın bir hikayesi var. Bu da anlam ve ruh katıyor.
Bir arkadaşımın motorla ilgili bir projesi için Garipçe köyü yolu üzerinde fotoğraf çekimi yapmıştık, o gün hiç unutmam yoldan geçen 10 motosikletliden 9'u ya korna çaldı ya el salladı. Bu dayanışma bile beni çok etkilemişti.
Bayramdan sonra işyerine en yakın kursa giderek ehliyet başvurusunda bulundum, geçen hafta yazılı sınav vardı ve şuan 15 Kasım'daki uygulama sınavı için bekliyorum. Bunun haricinde bir eğitmenden motosiklet eğitimi alıyorum.
Sözü fazla uzatmadan tüm MT üyelerini selamlar aranızda bulunmaktan mutluluk duyarım.