KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
hadi be ordan derken ? bir buçukluk kadına dir sanırım dimi ????????????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:14 PM ----------
cbf 150 500 kullandığım motorlar ne var bunda ?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:15 PM ----------
yalnış yazmışım modellerini okudum şimdi aceleden artı dalga geçme konusu hoşuma gitmedi :( :(:(
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:19 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 PM ----------
yalnış yazmışım modellerini okudum şimdi aceleden artı dalga geçme konusu hoşuma gitmedi :( :(:(
Sakin olun arkadaşlar...
ozamna b-king yada kardeşi olan gsr derim ben sen çok süratli istemiyorsun diye mt 03 dedim.
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Maşallah konu rekora koşuyor ne zaman 3 sayfa oldu yaa Tebrikler..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
tamam bakarım. teşekkür ederim şimdilik bu kadar daha fazla dalga olmadan denizde ben işlerimi hallediyim... gerçekten teşekkürler incelicem hepsini ......allaha emanett...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 PM ----------
burdayım gerçi de toplantım var ara ara cevap yazabilirim ...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Hoşgeldin aslı
en güzeli cbf 250 veya falcon nx4 al şimdilik hem bütçene hitap eder hem ekonomik
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
çağatay
dediğin motor var dıya senin mt 03 kaç km yapıyo?
cbf 250 imden memnundum aslında 500 cbf alsam gene önümüzdeki yaza da 600 rr alıym ama annem sıkıntı yaratıyor bazen kaza dan dolayı....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:41 PM ----------
500 cbf ikinci ellri kaç penny?
Klasik misafirperverliğimizi göstermişiz hemen, arada bir sürü konu dahil olan mesajlarla; ama sonuçta tanışmışız hallolmuş sanırım.
İlgilendiğin muhtemelen her modelin kullanıcılarının deneyim paylaştıkları birer başlığı vardır. Fiyat ve daha fazlası için onları kullanabilirsin.
Hoşgeldin son bir kez....
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)