aslında hyusung alıcaktım geçen hafta 250 cc sport tarzı çok tatlı kırmızısı müthiş ti aletin ama görüntü var ses yok olmasın ilerde diye bir de par.a sıkıntısı varmış vaz caydım sona
aslında hyusung alıcaktım geçen hafta 250 cc sport tarzı çok tatlı kırmızısı müthiş ti aletin ama görüntü var ses yok olmasın ilerde diye bir de par.a sıkıntısı varmış vaz caydım sona
halada 1 dakikalık bir mesafede oturuyorum (:
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
dışardan güzel de içi karşık birazz kayboluyorum ben dışarda olduğumda
eheh. Kuryelik zamanlarım aklıma geldi de şimdi (:
**Bianchi falcon 125cc-Yamaha ybr125-Honda nx4 falcon-cbf 250-honda cg es-suzuki an 125-kymco agility-kymco activ 110-tw shenke 150-honda cbf150** \\@2007-2010
Cbf 150 görünüşü, performansı ve fiyatıyla size uyar
hayat bir sınavsa adımı yazar giderim.
önce hangi tarz almak istediğine kararvermelisin. Bunun için bir excel dosyası vardı arama yaparakk olayca bulabilirsin.
Nx falcon yüksek bir motorsiklet ancak senin hızlı bir motor istediğini düşünüyorum Hyosong ninja 600rr dediğine gmre monddial 250 cruiser-chopper tipi seni kesmeyecektir.
birde bişey sormak istedim ben şimdi şu dakka; ehliyet kursunda neden motor bilgisi hakkında bilgi yok göstermiyolar.. bilen az da olsa bilir de bilmeyen adam sınava sokuyorlar ondan sonra ehliyet neden öle bunu yetkiler neden gözardı ediyorlar?
motorbilgisi derken motor sınavına dair mi?
evet haklısın umarsızzz
aldığım motoru da en fazla bir sene maddi olarak toparlayana kadar kullanmayı düşünüyorum. şimdi ben motor alıyorum 2 hafta sonra alışıyorum yetmiyo acaba sadece bende mi var böle?
ne zamandır motorsiklet kullanıyorsun sen neler eskittin
evet ben ehliyet için giittiğimde dövdüm sonra hocayı hiç bir şey yok kitap verdi okuyun dedi o kadar sinirlendim bende şimdi martta alıcam nasipse
Hmm bir de ehliyetin yok öylemi
2 sene oldu hemen hemen kullanıyorum motoru kendim öğrendim arkadaşımda vardı bisiklet gibi bindim gazı çevirdim gittim döndüm düştüm sonra alıştım viteslerde bazen sıkıntı oluyor ama her zaman değil ona da alıştım 125 250 cfr 500 cfr eskittiklerinden bazıları yamaham vardı bide 100 lük ilk motorumm hedefim se vfr 800 nasipse
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:04 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 PM ----------
hocalarla kavga etmekten alamdım ki bir türlü o kadar para vericem ilgi yok haksız kazança asla tahammül edemiyorum...
ATATÜRK diyorki "Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
Sakin gel VFR800 için biraz bewklemeni tavsiye ederim
Bahsettiğim excel dosyasının olduğu linki buldun mu ?
hayır bulmadım işteyim aslında şu anda ben ara ara bakıp yazıyorum vfr için biraz daha var daha tam olmadım devamlı kullanmam gerek bir buçuk metre kadın kullanıyo parmak ucunda ama profesyonel benim daha var sonra bir yetmişlik boyumla ben kullanıcam inşallah yamaha da bakıcam birazdan
Boy sorunu yokmuş madem 170sin Çagatay'ın bahsettiği MT03'e de bak Ama önce ehliyetini al
yamaha mt 3
güzel görünüyo ama sport tarzı değil tam bacakları açık gövdesi kaslı değil ama ii genede özellikleride fena değil
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)