Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Merhaba Herkeze...

REKLAM ALANI
    evreka_a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha XT600E
    siteye uzun zaman önce kayıt olmuştum. ama ancak daha yeni işlerimi düzene koyup sizlere selam verme fırsatı buldum. ben ankaradan aytaç şu an yamaha xt600 um var 93 model. alalı bıkaçgun oldu. ufak tefek eksıklerını hallettıkten sonra gezılere atarım kendımı artık. şımdılık sadece cubuk ankara arası kullanıyorum. hava alanı yolunda sabah saatlerınde hava alanı ıstıkametıne gıden mavı bı xt 600 gorursenız hah o benım =)
    EL PELIGROSO...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı UmARsIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TDM900
    Ankara'da motorsiklet kullanmak büyük cesaret istiyor. Ne diyeyim cesaretiniz yüzünden tebrik ederim Aramıza hoşgeldiniz

Motosikleti
    Yamaha XT600E
    yavas yavas ankaralılar da alısıyo motorlulara =)
    EL PELIGROSO...

Motosikleti
    TDM900
    Hocam seni tenzih ederek -önce araba kullanmayı öğrensinler- diyerel ortalığı biraz karıştırayım

Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı UmARsIZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara'da motorsiklet kullanmak büyük cesaret istiyor. Ne diyeyim cesaretiniz yüzünden tebrik ederim Aramıza hoşgeldiniz
    Merhaba , tespitiniz dikkatimi çekti de bu yüzden soruyorum ; biz ise İst. lu trafik açısından sıkışık ve sorunlu bilirdik. Birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıyeten aslen İstanbulluyum ben de.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 PM ----------

Alıntı evreka_a adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siteye uzun zaman önce kayıt olmuştum. ama ancak daha yeni işlerimi düzene koyup sizlere selam verme fırsatı buldum. ben ankaradan aytaç şu an yamaha xt600 um var 93 model. alalı bıkaçgun oldu. ufak tefek eksıklerını hallettıkten sonra gezılere atarım kendımı artık. şımdılık sadece cubuk ankara arası kullanıyorum. hava alanı yolunda sabah saatlerınde hava alanı ıstıkametıne gıden mavı bı xt 600 gorursenız hah o benım =)
    Hoş gelmişsin . Belki beraber de gezeriz . Ben de Ankaradayım.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

Motosikleti
    Yamaha XT600E
    olar abi her daim sen müsait olduğun zaman haber ver yeter =)
    EL PELIGROSO...

aSuBaYaH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    iki teker
    hoş geldin aramıza

necatik35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda xrv 750 Africa Twin,Mondial cub
    Endurocular arasına hoş geldin.Moralini bozmak gibi olmasın ama bezin düşmanı bir makina almışsın.Ama enduroya geçiş için iyi bir makinadır.İleride çift silindir daha akıllı ve tutumlu bir makina alırsın nasıl olsa.Hayırlı kazasız belasız sürüşler dilerim.
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
    Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.

Motosikleti
    TDM900
    [QUOTE=Doru;1824900]Merhaba , tespitiniz dikkatimi çekti de bu yüzden soruyorum ; biz ise İst. lu trafik açısından sıkışık ve sorunlu bilirdik. Birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıyeten aslen İstanbulluyum ben de. [COLOR="Silver"]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 PM ----------

Elbette.
    Yıllardır Ankara'ya gidip gelirim hatta bir ara Ankara'ya taşınma kararı alşmıştım ancak kısmet olmadı yerleşemedik. Ankara'da trafik lambalarını kolay kolay kimse takmıyor. Otomobil sayısını göz önüne aldığınzıda İstanbul'dan farkı istanbul'da Trafik ışıklarında yapılan kazaların sayısı Ankadakilerden daha az. Ya da bana öyle geliyor. İstanbul'da ne kadar trafik olursa olsun otomobillerin arasından olmadı sağından möotorlar çok rahat geçebilirsiniz. Ancak Ankara'da ne yazıkki durum öyle değil Arabaların arasında yürüyerek bile geçecek yer olamıyor. Çevre yollarında (örn:Eskişehir Yolu) TEM yolunda ya da Havaalnı yolunda otomobil kullanıcıları şerit çizgilerini ortalayarak yani iki şeridi birden işgal ederken kullanıyor. Taksilere sorduğumda biz yolçizgisini apışaramıza alarak kullanmaya alışığız diyorlar. Bunu söyleyenler alelade taksiciler değil Panora AVM ve ODTÜ taksi durağındaki taksiciler -ki bildiğim kadarı ile bu duraklara girmek en zor atılması en kolay taksi durakları-

Bir çok şehirde araç kullandım ancak en tehlikeli en kural tanımaz şöförlerin Ankara'da olduğuna karar verdim. Ankara'lı arkadaşlarımla konuştuğumda onlar Ankara'lı lar değil "Angara'lılar" olduğunu söylediler biraz gülüştük

GÖKTAX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    250 MCT
    Hoşgeldiniz. Motorunuz hayırlı olsun.

Ben Borusan'dayım (BMW). Gümüş MCT belki karşılaşırız. Yolunuz düşerse çay içmeye beklerim.
    [B][COLOR="Red"]Ankara-Akvaryum Motosiklet Grubu[/COLOR][/B]

[COLOR="Black"]::xs26::.....TEHDİT.....::xs26::[/COLOR]

Doru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    [QUOTE=UmARsIZ;1825100]
    Alıntı Doru adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba , tespitiniz dikkatimi çekti de bu yüzden soruyorum ; biz ise İst. lu trafik açısından sıkışık ve sorunlu bilirdik. Birikimlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Ayrıyeten aslen İstanbulluyum ben de. [COLOR="Silver"]

Elbette.
    Yıllardır Ankara'ya gidip gelirim hatta bir ara Ankara'ya taşınma kararı alşmıştım ancak kısmet olmadı yerleşemedik. Ankara'da trafik lambalarını kolay kolay kimse takmıyor. Otomobil sayısını göz önüne aldığınzıda İstanbul'dan farkı istanbul'da Trafik ışıklarında yapılan kazaların sayısı Ankadakilerden daha az. Ya da bana öyle geliyor. İstanbul'da ne kadar trafik olursa olsun otomobillerin arasından olmadı sağından möotorlar çok rahat geçebilirsiniz. Ancak Ankara'da ne yazıkki durum öyle değil Arabaların arasında yürüyerek bile geçecek yer olamıyor. Çevre yollarında (örn:Eskişehir Yolu) TEM yolunda ya da Havaalnı yolunda otomobil kullanıcıları şerit çizgilerini ortalayarak yani iki şeridi birden işgal ederken kullanıyor. Taksilere sorduğumda biz yolçizgisini apışaramıza alarak kullanmaya alışığız diyorlar. Bunu söyleyenler alelade taksiciler değil Panora AVM ve ODTÜ taksi durağındaki taksiciler -ki bildiğim kadarı ile bu duraklara girmek en zor atılması en kolay taksi durakları-

Bir çok şehirde araç kullandım ancak en tehlikeli en kural tanımaz şöförlerin Ankara'da olduğuna karar verdim. Ankara'lı arkadaşlarımla konuştuğumda onlar Ankara'lı lar değil "Angara'lılar" olduğunu söylediler biraz gülüştük
    Anladım. Tşk. ederim. Evet zaman zaman bu tespitlerinizi hissetmiyor değilim . Hatta 3,4 gün önce murat 131 bir arabadan 4 kişi arkamdan tacaiz etmeye kalktılar . Sıkışık sabah trf .i n de beklerken İst. yolun da. Bağırıp çağırmalar, el kol hareketleri ama sadece aynadan bakıp öyle kafamı elimi kolumu sallayıp küfür de ettim ki şaşırıp kaldılar. Tık deseler inecektim yan ayaklığı açıp . Benden yol istemişlerdi. Sonra da motoru 3 km hızla sürdüm yolda gık diyemdiler. Belki de lisanslı bir zamanlar boks yapmış olmam bun da etkindir. Ama halen çalışırım. ayrıca cevapladığın için de tşk.ler.
    Atın yiğidine doru , adamın yiğidine deli derler.

Motosikleti
    TDM900
    Rica ederim doru neden yanıtlamayayım Önümüzdeki sana yazın Ankara'ya motorla kaçmayı planlıyorum güvenli yerlerde gezdirmeye söz verirsen gelirim Ankara'yı yanımda boksörle gezmedim şimdiye kadar

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler