arkadaş ben ikinci el 7500 de 2006 bir ybr aldım ama 100 geçmiyor bana nasıl bir öneri de bulunuyorsunuz tamam hızı seviyorum ama 125 cc bir motorun 150 görmesi biraz zor 120 130 nasıl görebilirim bu motorla
arkadaş ben ikinci el 7500 de 2006 bir ybr aldım ama 100 geçmiyor bana nasıl bir öneri de bulunuyorsunuz tamam hızı seviyorum ama 125 cc bir motorun 150 görmesi biraz zor 120 130 nasıl görebilirim bu motorla
kardeş max 120 görebilirsin.belki motr kör açılmıştır.yada bi ustaya baktırın sübablarına flan
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
öncelikle hosgeldin der, forumu gezmeni tavsiye ederim. cevapları forumda mevcut.
arkadasım ben lüleburgazdan serhat.bende bi ybr var sınıfının en iyisi. motorunun hızlı gitmesini istiosan calıştırdıktan 3 km snra basmaya basla yavas yavas gazla.motor ısınmadan basma farkı gör ve vitesleri 12000 devirde değiştir
karbüratörü kontrol et..
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
Kardeş sen ne ettin. SS mi bu 9500 den sonrası redline dır. Ayrıca motor en iyi hızlanmayı max devirde değil, max torku ürettiği zamanda gerçekleştirir. Max hızı etklilemez bu olay. Biraz NFSU tarzı oyunlar oynmışsan anlarsın ne demek isreğimi. Ayrıca çoğu küçük sayılan makineler. 5 te değil 4. viteste max hıza ulaşır. 5.vites rahatlama vitesidir. Uzun yolda yakıttan tasarruf sağlar. 5. viteste 100 ü geçemezsin genelde. Çünkü rüzgar direnci arttıkça, tork ihtiyacı katlanarak artar.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
kardes 100 yeter fazla hız ıyı olmaz ALLAH korusun....?
120 maksimum görürsün adamım
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Egzoztan sesi gür çıkmıyorsa bildiğim motoru açamamışlardır..
Bu arada hoşgeldin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)