Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

slmmm

REKLAM ALANI

abiler arkadaşlar ben şimdi bir motor almayı düşünüyorum 1500 ytlm var hangi marka motor önerirsiniz.ve istediğim sağlam motor olması parçası her yerde bulunması ve ucuz olması vergisi sigortası vizesi ucuz olması.internette arştırdım ama baktıklarım şunlar sizler hangisi önerirsiniz honda cbr 125 yamaha ybr 125 skyjet skygo kanuni racer..........yukarda başta yazdıklarım hangisi uygun....cvp yazarsanız sevinirimm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    KaPTaNHaSaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawa Z750
    honda cbr 125 yamaha ybr 125 bu tarz motosikletlere yönelmeni tavsiye ederim. bu arada yaş boy kilo durumuna da göre tabi.
    Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..

1500liraya cbr varsa bitanede bana al kardeşim parayı peşin hemen veririm sana

o paraya ybr alabilirsin ama oda çok hırpalanmış olabilir bence biraz daha biriktir daha iyi bişey al ne bilem cbf falan

enes_007 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha RX 135 KİNG(Fıghtıng Spırıt)
    ama bu fiyata yamaha ybr ve honda cbr 125 i alamazsınız
    Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black

kanucan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    1500 tl ile cbr yi düşünme bile ama bi 1000 tl daha bulabilirsen temiz bir ybr bulabilirsin

eğer düşünürsen bende as125t scooter war asya motor, parçası bol, bakımlarını yeni yaptırdım, 1100 tl istiyorum izmirden gel istediğin zaman gör, siteye de yeni katıldım, satılmazsa tadını çıkarıcam motorculuğun :D

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Senin iLacın YBR 125 genc
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler