30 yıl aradan sonra tekrar hastalandım :)
Reklamlar
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Hoşgeldin yalnlzkurt.Gerçekten bu tutku degil amansız bir hastalık.Virüs vucuduna yayıldıktan sonra kurtulması çok zor. Sende oldugu gibi yıllar sonra bile hala varlıgını sürdürebilen kronik bir hastalık.
Motosikletine ise iyi emek harcamışsın ve harcadıgın emegede degmiş.
BU arada forum kurallarında belirtilgi gibi forumda olabilecek max. fotoğraf boyotu 640*480'dır.Fotoğraf eklerken bu boyut konusuna dikkat edersen sevinirim
Mümkün olduğu kadar burada kurallara uyarım motosikletimi beğendiğin için ayrıca tşk ederim kardeşim
Reklamlar
-
crazy_81 adlı üyeden alıntı
yasamaya karar vermısın yanı
tekrar hos geldın ;)
Hemde fazlasıyla keyifle yaşıyorum
-
Ama yinede çok güzel bir hastalık bu gün iyi bir tur attım inan 20 yaş gençleştim
-
gecmiş olsun
-
motosiklet süper gözüküyor ilk günkü gibi... ankarada böyle usta olsa motorumu şekillendirmek isterdim.
-
cienfuegos adlı üyeden alıntı
motosiklet süper gözüküyor ilk günkü gibi... ankarada böyle usta olsa motorumu şekillendirmek isterdim.
Önce beğendiğin için çok tşk ederim Burdaki ustamız çok güvenilir ve dürüst bir insan motorun hakkında gereken bilgileri verirsen senin için bir fiyat çıkarttırırım sadce sen motorunu gönderirsin ve dediği gündede gelir alırsın bende nezaret ederim.
-
aramıza hoşgeldin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
ozrace adlı üyeden alıntı
aramıza hoşgeldin
Hoş buldum kardeşim çok tşk ederim
-
missiond adlı üyeden alıntı
gecmiş olsun
Yok be geçmesini hiç istemedim öyle anlar olduki arabayla motorları takip edip sesini dinledim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler