Bu sıcak karşılamadan dolayı sizlere ne kadar tşk etsem az ramazan öncesi Antalyada rabayla gezerkem beyaz bir 3.50 gördüm yanına oturup hayellere daldım işte ne olduysa içerdeki virüs canlandı ve tekrar bir motor almaya kara verdim ve gençliğimin tutkusunu aldım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:57 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:54 PM ----------
ya mehmet ay sen metrozla menapozu karışıtırıyosun ama şükür ikiside yok fakat benim tek endişem eğer evliysen sen eve barınca gelinime gel bacanak diyede söylenir karıştırırsan hiç şaşmam
Aramıza hoşgeldin abi..
abi hiç uğraşma ve organlarını en kısa zamanda bağışla... bu hastalığa yakalananların organları çok kaliteli ve yaşam dolu oluyor ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
yandın abi bu hastalığın çaresi yok, belkide vardır motosiklet...
İnsan olmak yetmez, yetmiyor zaten süpermen olmak lazım bazen..
Yürekçe ben organlarımı sene 73 yılında bağışladım yani anlayacağın onlar bana emanet
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:18 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:16 PM ----------
Tekrar hoş buldum okan kardeşim
hoşgeldin aramıza hemşer,m..................
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
yıllardan sonra hoşgeldin aramıza dayı
Hoş buldum arkadaşlar inan burda olmaktan mutlyum
hoş geldin abicim.aman kendine dikkat et hastalanma senin gibiler her zaman lazım bize
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Arjantinli endişe etme nede olsa biz eski toprağız
hoş geldiniz daha nice senelere
yaş 54 yolun yarısı...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
tutku haline gelmiş o arada demek ki
Metahan seninle karşılaşmayı tanışmayı çok isterdim bakalım kim yolun neresinde görürdük
Kırmızı CBR çok tşk ederim hoş budum
Geçmiş olmasın geleceğin olsun
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)